شناسهٔ خبر: 73574651 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

قطع ۴ روزه آب در کانال راست سد سنگر؛ شالیکاران شرق گیلان مدیریت منابع را رعایت کنند

به دلیل اجرای برنامه زمان‌بندی آب‌گذاری، کانال راست سد سنگر که وظیفه آبیاری مناطق شرقی را دارد، از شنبه به مدت ۴ روز دچار قطع آب خواهد بود و کشاورزان باید با هماهنگی کامل با برنامه نوبت‌بندی کشت خود را مدیریت کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، پنجمین مرحله آبگذاری کانال چپ سد سنگر با هدف آبیاری شالیزارهای مناطق مرکزی استان گیلان از روز شنبه، 7 تیرماه آغاز می‌شود و به مدت هشت روز ادامه خواهد داشت. 

وحید خرمی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گیلان در جمع اصحاب رسانه، اظهار کرد: آغاز آبگذاری کانال چپ سد سنگر در راستای تأمین آب مورد نیاز شالیکاران در مناطق مرکزی استان گیلان برنامه‌ریزی شده است. 

به گفته وی، همزمان با اجرای این مرحله، آبدهی کانال راست سد سنگر که مسئولیت آبیاری اراضی شرق استان را برعهده دارد، به مدت چهار روز متوقف خواهد شد. 

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گیلان با اشاره به تداوم آبرسانی از طریق کانال فومنات برای پوشش شالیزارهای غربی گیلان، بیان کرد: از شالیکاران انتظار می‌رود با رعایت تقویم زراعی ابلاغی از سوی جهاد کشاورزی و هماهنگی با برنامه نوبت‌بندی آب شرکت آب منطقه‌ای گیلان، عملیات کشت و کار را مدیریت کنند. 

خرمی همچنین با اشاره به افزایش دبی رودخانه سفیدرود و سطح آب در کانال‌های آبیاری، به شهروندان و مسافران هشدار داد: برای پیشگیری از وقوع هرگونه حادثه ناگوار، از نزدیک شدن به بستر و حریم رودخانه سفیدرود، کانال‌های آبیاری و تأسیسات وابسته اکیداً خودداری شود. 

شرکت آب منطقه‌ای گیلان ضمن ادامه اقدامات مدیریت منابع آب استان، از کشاورزان و عموم مردم درخواست کرده تا با رعایت نکات ایمنی، همکاری لازم را برای عبور از فصل زراعی پیش رو با کمترین چالش به عمل آورند.

انتهای پیام/