شناسهٔ خبر: 73563111 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

آیت الله عبادی زاده: محرم امسال تلفیق حزن و حماسه خواهد بود

بندرعباس - نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان گفت: محرم امسال تلفیق حزن و حماسه و همزیستی عزاداری و مقاومت خواهد بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله محمد عبادی‌زاده، نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، عصر سه شنبه در دیدار با پیرغلامان و خادمان امام حسین (ع) به مناسبت فرارسیدن ماه محرم، ضمن بیان دغدغه‌های معنوی خود، بر اهمیت حفظ و تقویت فرهنگ عزاداری اصیل هرمزگان تأکید کرد و گفت: دیدار با شما عزیزان در آستانه محرم از بهترین لحظات زندگی‌ام است و همیشه دل نگران بوده‌ام که خداوند ما را در زمره خادمان امام حسین (ع) قرار دهد.

حزن و حماسه؛ دو کلیدواژه محرم ۱۴۰۴

آیت‌الله عبادی‌زاده، محرم امسال را فرصتی برای همراهی همزمان با حزن و حماسه دانست و اظهار داشت: امسال در کنار ابراز اندوه و سوگواری، باید بعد حماسی عاشورا را پررنگ‌تر کنیم. دشمنان امروز مانند شمر زمانه هستند و باید جنایات آنها تبیین شود.

حفظ و گسترش فرهنگ عزاداری بومی هرمزگان

وی به تنوع فرهنگی در عزاداری‌های ایران اشاره کرد و گفت: مدل‌های عزاداری در استان‌ها و اقوام مختلف متفاوت است و باید این تنوع حفظ و تقویت شود. فرهنگ عزاداری هرمزگان جزئی از هویت و فرهنگ عمومی ماست و نباید از بین برود.

لزوم افزایش معنویت و شور در مراسم

نماینده ولی فقیه در استان تأکید کرد: تعزیه و عزاداری‌های ما باید با شور و معنویت بیشتری همراه باشد تا شرکت‌کنندگان فضای مجلس را مقدس و بی‌حاشیه حفظ کنند و بتوانند احساس حضور در صحنه عاشورا را واقعی‌تر تجربه کنند.

آیت‌الله عبادی‌زاده با اشاره به رخدادهای اخیر و نقش رهبر معظم انقلاب، گفت: اگر رهبر نبود، وضعیت کشور در آن شرایط بحرانی به کلی متفاوت بود. پشتیبانی از ولایت فقیه، رمز امنیت و اقتدار کشور است و دشمنان نمی‌توانند به این زودی‌ها جرأت رویارویی با ایران را داشته باشند.