شناسهٔ خبر: 73559169 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

اخبار فلزات، طلا و ارز

طلای جهانی در کف قیمت دو هفته اخیر ایستاد | جهش یکباره قیمت بیت‌کوین

قیمت طلا در معاملات روز سه شنبه بازار جهانی، کاهش یافت و تحت تاثیر اعلام دونالد ترامپ، مبنی بر آتش بس ایران و رژیم صهیونیستی و کاهش تقاضا برای دارایی‌های امن، به پایین‌ترین حد خود در دو هفته گذشته رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری، پس از رسیدن به پایین‌ترین سطحش از ۱۱ ژوئن در اوایل معاملات روز جاری، با ۰.۹ درصد کاهش، به ۳۳۳۸ دلار و ۳۹ سنت رسید. بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا، با ۱.۲ درصد کاهش، به ۳۳۵۲ دلار و ۶۰ سنت رسید.

«ایلیا اسپیواک»، رئیس بخش کلان جهانی در شرکت «تاستیلیو»  ( Tastylive) گفت: به نظر می‌رسد که پس از نشانه‌هایی از کاهش تنش، ریسک ژئوپلیتیکی قابل‌توجهی در کوتاه‌مدت از بازار خارج می‌شود.

«میشل بومن»، معاون رئیس فدرال رزرو آمریکا در امور نظارت، دوشنبه گفت: با توجه به خطرات احتمالی برای بازار کار، زمان کاهش نرخ بهره نزدیک می‌شود.

سرمایه‌گذاران منتظر اظهارات جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، در کمیته خدمات مالی مجلس نمایندگان آمریکا در روز جاری هستند.

طبق گزارش رویترز، پاول در مورد سیگنال‌دهی به سیاست‌های انبساطی در کوتاه‌مدت محتاط بوده است.

«اسپیواک» گفت: اگر پاول بازارها را متقاعد کند که سال میلادی جاری، بیش از دو بار نرخ بهره را کاهش نخواهند داد، ممکن است در کوتاه‌مدت شاهد اصلاح قیمت و افزایش ارزش دلار باشیم. طلا در محیطی با نرخ بهره پایین رشد می‌کند.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۱ درصد کاهش، به ۳۶ دلار و هشت سنت رسید، بهای هر اونس پلاتین با ۰.۳ درصد کاهش، به ۱۲۹۰ دلار و ۶۷ سنت رسید و هر اونس پالادیوم با ۱.۳ درصد کاهش، در ۱۰۶۲ دلار و ۹۴ سنت معامله شد.

جهش یکباره قیمت بیت‌کوین

پس از آن که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، ادعای آتش‌بس «کلی و کامل» میان ایران و رژیم صهیونیستی را در شبکه اجتماعی «تروث سوشال»  اعلام کرد، نوسانات شدید ۷۲ ساعته قیمت در بازار رمزارزها ادامه یافت.

سایت کوین دسک گزارش کرد، این ادعا موجب جهش قیمتی بیت‌کوین شد و تقریبا سه درصد افزایش یافت و به ۱۰۶ هزار دلار رسید و اکنون در زمان نگارش این مطلب، در سطح ۱۰۴ هزار دلاری معامله می‌شود.