شناسهٔ خبر: 73539967 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

شهادت ۹ نفر در حمله رژیم صهیونی به یزد/ سه شهید یزدی و ۶شهید کرمانی

حوزه/ در حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به دو مرکز نظامی سپاه الغدیر یزد تعداد ۹ نفر از پاسداران و سربازان وظیفه به شهادت رسیدند که سه نفر یزدی و شش نفر کرمانی هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، سپاه الغدیر استان یزد در پی حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی با هواگردها و ریزپرنده ها به دو نقطه نظامی در خارج شهر یزد در عصر اول تیرماه ۱۴۰۴ در اطلاعیه های جداگانه ای، اخبار مربوط به این تجاوز آشکار را در اختیار مردم و رسانه ها قرار داد.

در این اطلاعیه آمده است: در پی تجاوزات رژیم وحشی صهیونیستی و مزدورانش در عصر اول تیرماه به دو مرکز نظامی در شهرستان یزد هفت تن از کادر سپاه و دو سرباز وظیفه به فیض شهادت نائل شدند و تعدادی نیز زخمی شده اند که مراحل درمان این عزیزان در حال انجام است.

سپاه الغدیر استان یزد این اطمینان را به مردم ولایت مدار و شهیدپرور استان یزد می دهد که دوشادوش برادران خود در نیروهای مسلح ایران اسلامی تا تنبیه کامل متجاوزان به خاک سرزمینمان، ایران عزیز و انتقام گرفتن از خون شهیدانمان از پای نخواهد نشست.

بر اساس آخرین اطلاعیه سپاه الغدیر اسامی شهدای یزدی حمله تجاوزکارانه امروز رژیم منحوس صهیونیستی به شهرستان یزد اعلام شد.

برادر پاسدار حسین کمالی، برادر پاسدار حمید رضا بافتی زاده، سرباز وظیفه عرفان طالبی از شهدای یزدی حمله اسرائیل به یزد هستند و شش نفر دیگر از شهدای عزیزمان از استان کرمان بوده اند که هنوز اسامی آنان اعلام نشده است.

فرمانده سپاه الغدیر استان یزد روز گذشته در پیام تلوزیونی از محل این حادثه تروریستی، از مردم یزد خواست تا به محل حادثه نزدیک نشوند زیرا بر اساس تاکتیک دشمن از ابتدای جنگ و در نقاط مختلف کشور، پس از یک حمله و سپس جمع شدن مردم برای کمک رسانی، رژیم صهیونی محل اجتماع مردم را هدف قرار می دهد.

انتهای پیام/۳۱۳/۴۷