شناسهٔ خبر: 73537050 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

گروسی: ما باید فوراً و قاطعانه برای توقف درگیری‌ها و بازگشت به مذاکرات جدی در مورد برنامه هسته‌ای ایران اقدام کنیم

گروسی گفت: بازرسان ما در ایران هستند و انجام کار آنها مستلزم توقف خصومت‌ها است.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد که ما تأیید کرده‌ایم که ورودی‌های تونل‌های تأسیسات اصفهان در حمله صبح امروز آمریکا آسیب دیده‌اند.

گروسی گفت: رژیم جهانی عدم اشاعه هسته‌ای در خطر است و تحت شرایط فعلی می‌تواند فرو بپاشد.

وی ادامه داد: در حال حاضر، هیچ کس، از جمله آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، نمی‌تواند آسیب‌های زیرزمینی در فردو را ارزیابی کند.

گروسی اظهار کرد: ما باید فوراً و قاطعانه برای توقف درگیری‌ها و بازگشت به مذاکرات جدی و پایدار در مورد برنامه هسته‌ای ایران اقدام کنیم.


وی ادامه داد: من بار دیگر خواستار خویشتنداری حداکثری هستم، زیرا تشدید تنش نظامی جان انسان‌ها را تهدید می‌کند و راه حل دیپلماتیک را به تأخیر می‌اندازد.

گروسی گفت: بازرسان ما در ایران هستند و انجام کار آنها مستلزم توقف خصومت‌ها است.

گروسی گفت: ما باید ذخایر اورانیوم ایران، از جمله ۴۰۰ کیلوگرم اورانیوم غنی‌شده ۶۰ درصد را بررسی کنیم.

انتهای پیام/