شناسهٔ خبر: 73533075 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

یحیی سریع: یمن رسماً وارد جنگ با آمریکا و اسرائیل شده‌ است

سخنگوی نیروهای مسلح یمن با هشدار به متجاوزان تأکید کرد که این کشور رسماً وارد جنگ شده و از آن‌ها خواست تا کشتی‌های خود را از آب‌های سرزمینی یمن دور نگه دارند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از شبکه المسیره، سرتیپ یحیی سریع در پیامی کوتاه در پلتفرم ایکس اعلام کرد که یمن رسماً وارد جنگ با آمریکا و رژیم صهیونیستی شده است.

وی با هشدار به متجاوزان تأکید کرد که کشتی‌های آن‌ها باید از آب‌های سرزمینی یمن دور بمانند.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن شامگاه شنبه نیز با تاکید بر اینکه «جنگ ایران جنگ تمام امت است» در بیانیه‌ای تصریح کرده بود: اگر آمریکا با دشمن اسرائیلی درگیر حمله و تجاوز علیه ایران شود، نیروهای مسلح ما، کشتی‌ها و ناوهای جنگی آن را در دریای سرخ هدف قرار خواهند داد.

به گزارش ایمنا، ایالات متحده آمریکا بامداد روز یکشنبه (یکم تیر) با تجاوز به سه سایت هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، به جنگ بنیامین نتانیاهو علیه ایران پیوست.

در پی این اقدام، سید عباس عراقچی وزیر خارجه با صدور پیامی تاکید کرد: بر اساس منشور سازمان ملل متحد و مفاد آنکه اجازه پاسخ مشروع در چارچوب دفاع از خود را می‌دهد، ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد.

سازمان انرژی اتمی نیز در بیانیه‌ای با اعلام اینکه سایت‌های هسته‌ای کشور در فردو، نطنز و اصفهان طی اقدامی وحشیانه و مغایر با قوانین بین‌المللی، به ویژه معاهده عدم اشاعه سلاح‌های اتمی(NPT)، مورد تهاجم دشمنان ایران اسلامی قرار گرفت، تاکید کرد: اجازه نخواهیم داد که مسیر توسعه این صنعت ملی متوقف شود.