شناسهٔ خبر: 73530430 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تظاهرات ژاپنی ها علیه تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران

تهران-ایرنا- مردم ژاپن در پی تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران، علیه این اقدامات واشنگتن و تل آویو در نزدیکی سفارت آمریکا در توکیو تظاهرات برگزار کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، مردم ژاپن در نزدیکی سفارت آمریکا در توکیو خواستار پایان حملات اسرائیل و آمریکا به ایران شدند.

تظاهرات ژاپنی ها علیه تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران

آنها با بیان اینکه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا یک جنایتکار جنگی است، پلاکاردی با شعار «نتانیاهو و ترامپ شرمت باد» در دست داشتند.

تظاهرات ژاپنی ها علیه تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران

به گزارش ایرنا، ایالات متحده آمریکا بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) با تجاوز به سه سایت هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، به جنگ بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه ایران پیوست.

در پی این اقدام، سید عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان با صدور پیامی تاکید کرد: بر اساس منشور سازمان ملل متحد و مفاد آن که اجازه پاسخ مشروع در چارچوب دفاع از خود را می‌دهد، ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد.

سازمان انرژی اتمی نیز در بیانیه‌ای با اعلام اینکه سایت‌های هسته‌ای کشور در فردو، نطنز و اصفهان طی اقدامی وحشیانه و مغایر با قوانین بین‌المللی، به ویژه معاهده عدم اشاعه سلاح‌های اتمی(NPT)، مورد تهاجم دشمنان ایران اسلامی قرار گرفت، تاکید کرد: اجازه‌ نخواهیم داد که مسیر توسعه این صنعت ملی متوقف شود.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم از آغاز دور بیستم حملات ترکیبی موشکی-پهپادی علیه اهداف نظامی و مراکز صنعتی وابسته به صنعت نظامی در شهرهای حیفا و تل آویو خبر داد.