محمدرضا موفق یساقی در گفتوگو با خبرنگار مهر، با اشاره به حضور مهمانانی از نقاط مختلف کشور در مرکز خراسان شمالی، اعلام کرد که با هدف رفاه حال همشهریان و کنترل صفهای نانوایی مقرر شده است ۳۰ واحد نانوایی تا ساعت ۲۳ کشیک باشند.
وی افزود: حدود ۵۳ واحد نانوایی افزایش سهمیه آرد بین ۱ تا ۳ کیسه داشتهاند و همچنین بین ۱۰ تا ۵ درصد نانواییها، به ویژه نانواییهای روستایی، افزایش سهمیه دریافت کردهاند.
فرماندار بجنورد همچنین گفت: در روزهای اخیر گشتهای مشترکی از فرمانداری، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی و اتحادیه نانواییها برای نظارت بر فعالیت واحدهای نانوایی تشکیل شده است.
موفق یساقی با اشاره به برخی خریدهای هیجانی در روزهای اخیر بیان کرد: با اقدامات انجام شده، وضعیت صفهای نانوایی در بجنورد کنترل شده و مردم از امروز وضعیت عادی را مشاهده خواهند کرد.
وی در پایان بیان کرد: انبارهای مرکز خراسان شمالی مملو از اقلام اساسی و مورد نیاز مردم است و همشهریان هیچ نگرانی از این بابت نداشته باشند.