حسن شمسیپور در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: فراوانی کالا در استان در وضعیت مطلوب بوده و طبق روال سالهای گذشته در حال انجام است.
وی با بیان اینکه بازار بهصورت روزانه رصد میشود و کمبودی وجود ندارد، تصریح کرد: ممکن است در فروشگاهی قفسهای خصوصاً روغن به دلیل خرید بالا خالی باشد، اما موجودی آن در انبارها در وضعیت مطلوب است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری ادامه داد: قیمت برخی از اقلام بهصورت کشوری کمی افزایش داشته، اما مسئولین وزارت جهاد کشاورزی قول تزریق برنج تنظیم بازار را دادهاند، که با این روند قیمتها کاهش مییابد.
شمسیپور اذعان داشت: در برخی از اقلام بهویژه روغن شاهد خریدهای هیجانی در چهارمحال و بختیاری هستیم و بعضاً در سه روز به اندازه نیاز ۴۰ روز در استان خرید شده است، اما تاکید میکنم موجودی به اندازهای بوده که جایگزین شده و هماستانیها نگران نباشند.
وی اذعان داشت: اگر رفتارهای هیجانی در خرید کالاها حذف شود، بازار روند متعادل خود را طی خواهد کرد و شاهد شوک قیمت و موجودی نخواهیم بود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری افزود: بازرسان ما به همراه تعزیرات حکومتی، جهاد کشاورزی، اتاق اصناف و فرمانداری گشتهای مشترکی در سطح بازار صبح و بعدازظهر دارند و نظارت بر قیمتها، ساعت پخت نانوایان و… صورت میگیرد.
شمسیپور گفت: هماستانیها موارد مربوط به گرانفروشیها، کمفروشی، احتکار، فروش اجباری و یا سایر تخلفات را به تلفن گویای ۱۲۴ یا با مراجعات حضور گزارش دهند.