شناسهٔ خبر: 73493113 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: مردم‌سالاری‌آنلاین | لینک خبر

آژانس: ماده هسته‌ای در راکتور آب سنگین خنداب وجود نداشت - مردم سالاری آنلاين

راکتور تحقیقاتی و مجتمع آب سنگین شهدای خنداب بامداد پنجشنبه مورد تهاجم رژیم جنایتکار صهیونیستی قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اشاره به حمله رژیم صهیونیستی به راکتور تحقیقاتی آب سنگین خنداب اعلام کرد: «این تأسیسات در دست ساخت بود و هنوز عملیاتی نشده بود. هیچ مواد هسته‌ای در این تأسیسات وجود نداشت، در نتیجه خطر تشعشع هسته‌ای وجود ندارد.»

طبق گزارش سازمان انرژی اتمی ایران، حوالی ساعت ۶ صبح حمله به تاسیسات هسته‌ای شهدای خنداب صورت گرفت و ۲ پرتاپه به سمت این تاسیسات شلیک شد و باقی آنها توسط پدافند دفع شد. به دلیل پیش‌بینی‌ها، هیچ تششعی وجود ندارد و آسیبی جدی وارد نشده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی اعلام کرد: حمله رژیم صهیونیستی به مجتمع خنداب نشت مواد از این مجتمع را در پی نداشته و هیچ خطری مردم منطقه را تهدید نمی کند.

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز در گزارش خود در این‌باره اعلام کرد: «راکتور تحقیقاتی آب سنگین خنداب در دست ساخت بود و هنوز عملیاتی نشده بود. هیچ مواد هسته‌ای در این تأسیسات وجود نداشت، در نتیجه خطر تشعشع هسته‌ای وجود ندارد.»

این نهاد بین‌المللی گفته هیچ شواهدی مبنی بر حمله به «تأسیسات آب سنگین خنداب» مشاهده نکرده است.

سازمان انرژی اتمی ایران اعام کرده تهدیدات و تهاجمات چند روز گذشته رژیم جنایتکار صهیونیستی پیشتر در چند مورد به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی منعکس شده بود که متاسفانه آژانس هیچ اقدامی در این خصوص به عمل نیاورده است.

با این وجود تهاجم صبح امروز رژیم صهیونیستی نیز توسط سازمان انرژی اتمی ایران به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی منعکس شده است.