شناسهٔ خبر: 73451128 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

اطلاعیه شماره ۶ سپاه؛

عملیات‌های آینده علیه دشمن صهیونیستی دقیق‌تر و مخرب‌تر خواهد بود

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۶ تاکید کرد که عملیات‌های آینده، بسیار کوبنده‌تر، سخت‌تر، دقیق‌تر و مخرب‌تر از عملیات‌های قبلی خواهد بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، متن اطلاعیه شماره ۶ روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شرح زیر است:

به استحضار ملت شریف ایران می‌رساند، لحظاتی پیش موج جدید حملات موشکی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، قدرتمندتر و کوبنده‌تر از قبل آغاز شد.

در این عملیات، سامانه‌های فرماندهی و کنترل رژیم سفاک صهیونی، با بکارگیری روش‌های نوین و با بهره‌گیری از قابلیت‌های اطلاعاتی - تجهیزاتیِ تقویت‌شده توسط شهیدان باقری، سلامی، حاجی‌زاده و سایر شهدای هوافضای سپاه، سامانه‌های دفاعی چندلایه دشمن را دچار اختلال کرد، طوری که سامانه‌های پدافندی این رژیم همدیگر را هدف قرار دادند.

ابتکارات و قابلیت‌های به کار رفته در این عملیات، با وجود حمایت‌های همه‌جانبه آمریکا و قدرت‌های غربی و در اختیار داشتن بروز‌ترین و جدید‌ترین فن‌آوری دفاعی، منجر به اصابت موفق و حداکثریِ موشک‌ها به اهداف در سرزمین‌های اشغالی شد.

امروز شاهد تحقق وعده‌های صادق شهیدان باقری، سلامی و حاجی‌زاده هستیم که بار‌ها اعلام کردند؛ وعده صادق ۳ و عملیات‌های آینده، بسیار کوبنده‌تر، سخت‌تر، دقیق‌تر و مخرب‌تر از عملیات‌های قبلی خواهد بود؛ همچنین این عملیات نشان داد، محاسبات و برآورد‌های دشمن متوهم و متعرضِ صهیونی و آمریکایی‌ها به ایران اسلامی کاملاً غلط بوده و اکنون باید شاهد فروپاشی رژیم اشغالگر صهیونی باشیم. حامیان این رژیم جنایتکار هم بدانند، همچنان عملیات‌های مؤثر، هدفمند و کوبنده‌تر علیه اهداف حیاتی این رژیم جعلی تا نابودی کامل آن ادامه خواهد یافت؛ و مَاالنصر اِلا مِن عنداللهِ العزیزِ الحَکیم.

انتهای پیام/ 200

برچسب‌ها: