شناسهٔ خبر: 73423344 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

شهردار اسرائیلی: حمله ایران به تل‌آویو بی‌سابقه بود

شهردار اسرائیلی شهر رامات‌گان پاسخ موشکی ایران به جنایات رژیم صهیونیستی را بی‌سابقه توصیف کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش بازار، شهردار شهر رامات‌گان در منطقه تل‌آویو در پی پاسخ موشکی ایران به رژیم صهیونیستی گفت: ما جنگ‌ها و عملیات‌های نظامی را گذشته دیده بودم اما آنچه امروز اتفاق افتاد، بی‌سابقه بود.

طبق گزارش شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، شهردار رامات‌گان در ادامه گفت: یک موشک با سر جنگی بسیار بزرگ باعث تخریب چند ساختمان شده است.

او همچنین گفت: بیم آن می‌رود که برخی از ساختمان‌های تخریب‌شده فرو بریزند.

به گزارش بازار، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران اعلام کرد: در عملیات وعده صادق۳، یگان‌های موشکی و پهپادی نیروی هوافضای سپاه با به‌کارگیری ترکیبی از سامانه‌های نقطه‌زن و هوشمند، مراکز نظامی و پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم جنایتکارانه علیه کشورمان و همچنین مراکز صنعتی نظامی که در تولید موشک و سایر تجهیزات و جنگ‌افزارهای نظامی برای ارتکاب جنایت علیه ملت‌های مقاوم منطقه به ویژه مردم فلسطین و غزه مظلوم مورد استفاده ویژه ارتش رژیم صهیونیستی قرار می‌گرفت را همراه با سایر اهداف نظامی در عمق اراضی اشغالی هدف قرار دادند.

گزارش‌های میدانی، تصاویرماهواره‌ای و شنود اطلاعاتی حاکی از اصابت مؤثر ده‌ها موشک بالستیک به اهداف راهبردی است. دشمن علی‌رغم ادعای رهگیری، موفق به مقابله با امواج حملات موشکی جمهوری اسلامی ایران نشد.