شناسهٔ خبر: 73378948 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

برگزاری چهارمین رویداد بین‌المللی «هولوساید» با حضور هنرمندان داخلی و خارجی در تهران

نشست خبری چهارمین رویداد هنری بین‌المللی ضد صهیونیستی «هولوساید» با حضور شخصیت‌ها و هنرمندانی از ایران و چند کشور جهان، در ساختمان بلدیه میدان امام خمینی (ره) برگزار شد. این رویداد با هدف محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و افشای استانداردهای دوگانه آزادی بیان در غرب برگزار شد.

صاحب‌خبر - به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، نشست خبری چهارمین رویداد هنری بین‌المللی ضد صهیونیستی «هولوساید» با حضور شخصیت‌ها و هنرمندان داخلی و خارجی در ساختمان بلدیه میدان امام خمینی (ره) برگزار شد.

مسعود شجاعی طباطبایی، دبیرکل رویداد بین‌المللی «هولوساید»، با بیان اینکه در دو دوره قبلی این رویداد، آزادی بیان در غرب را به چالش کشیده‌ایم، گفت: رسانه‌های غربی به دلیل محدودیت‌های رسانه‌ای و سلطه‌جویی، اجازه انتشار اخبار مرتبط با فلسطین را نمی‌دهند. در واقع، رسانه‌های غربی دارای استانداردهای دوگانه هستند. وقتی صحبت از جنایات اسرائیل علیه مردم مظلوم غزه می‌شود، هیچ‌یک از رسانه‌ها حاضر به پوشش خبری نیستند. این عدم حضور کشورهای اروپایی، نشانه‌ای از اختناق و نظام سلطه خبری است. این در حالی است که هزاران کودک و زن در غزه به شهادت می‌رسند.

شجاعی طباطبایی ادامه داد: بنا بر اعلام یونیسف، هر ۲۰ دقیقه یک کودک در اثر بمباران یا سوءتغذیه به شهادت می‌رسد. رژیم صهیونیستی حتی اجازه نمی‌دهد نام «هولوکاست» به میان بیاید. در حالی که ادعا می‌شود در هولوکاست شش میلیون یهودی در جنگ جهانی دوم کشته شدند، رژیم صهیونیستی به بهانه این واقعه، سال‌هاست دست به کشتار مردم فلسطین زده است. آزادی بیان در غرب به‌طور آشکار دارای استانداردهای دوگانه است. این در حالی است که ما شاهد همراهی و همدلی هنرمندان سراسر کشور با این رویداد بوده‌ایم. در «هولوساید» آثاری فاخر مرتبط با مظلومیت مردم غزه خلق شده که شامل ۱۵۰۰ اثر از ۶۱ کشور جهان است.

وی با اشاره به استفاده رژیم صهیونیستی از فناوری‌های نوین در کشتار مردم غزه گفت: این رژیم حتی از ابزارهای روز دنیا و هوش مصنوعی برای شناسایی و هدف قرار دادن مردم بی‌دفاع استفاده می‌کند. تاکنون بیش از ۲۰۰ خبرنگار به شهادت رسیده‌اند. به نظر بنده، رخنه اطلاعاتی و کشف ده‌ها هزار سند محرمانه از رژیم صهیونیستی، حاصل فطرت پاک و بیداری جوانانی است که در برابر این رژیم ایستاده‌اند.

در ادامه، ایوان ارنستو لیرا گومز، هنرمند ونزوئلایی، با اشاره به حضور دوم خود در ایران گفت: من در سال ۲۰۲۳ در نمایشگاه هنرهای معاصر تهران شرکت کردم و از جامعه هنری ایران قدردانی می‌کنم. واقعاً فرهنگ غنی میان دو کشور ایران و ونزوئلا وجود دارد. هنر، ابزاری برای مقابله به مثل است. جنگ‌ها محدود به یک منطقه جغرافیایی نیستند و حتی به دنیای مجازی نیز کشیده شده‌اند. رسانه‌های سلطه با تحریف اخبار، واقعیت‌ها را وارونه جلوه می‌دهند. آنها متجاوز را مظلوم و مظلوم را مخالف معرفی می‌کنند. اما هنر، تعبیری از واقعیت است و آزادی با هنر معنا پیدا می‌کند.

وی افزود: در حال حاضر، گسترده‌ترین نسل‌کشی علیه مردم فلسطین در حال وقوع است. فرهنگ مقاومت، تلاشی برای مقابله با استعمارگری علیه فلسطینیان است. زنده‌باد فلسطین آزاد، ایران و ونزوئلا.

محمت ارای اوزبک، هنرمند ترکیه‌ای نیز در این مراسم، از حضور خود ابراز خرسندی کرد و گفت: خوشحالم که موفق به دریافت جایزه شدم، اما موضوع فلسطین برای ما بسیار دردناک است. در تاریخ، هیچ نسل‌کشی و جنایتی به این شکل، چنین نادیده گرفته نشده است. اگرچه از وقوع این جنایات ناراحتم، اما به عنوان یک هنرمند فقط توانستم چند اثر هنری خلق کنم تا آنچه در دل دارم، بیان شود. در کاریکاتوری که ارائه دادم، سعی کردم این واقعیت تلخ را به تصویر بکشم.

وی با اشاره به سکوت دولت‌ها در برابر این فجایع گفت: علی‌رغم اعتراض‌های مردمان بسیاری از کشورها، حکومت‌ها در برابر جنایات رژیم صهیونیستی سکوت کرده‌اند. به ملت ایران تبریک می‌گویم که مردم و حکومت‌شان در حمایت از فلسطین و اعتراض به رژیم صهیونیستی یکپارچه و هم‌صدا هستند.

انتهای پیام/