شناسهٔ خبر: 7324166 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آرمان امروز | لینک خبر

جدال‌ستارگان ايران و‌جهان‌در‌آزادي

صاحب‌خبر -
آرمان: فردا تيم‌هاي ستارگان ايران و جهان در ديداري خيريه روبه‌روي هم قرار مي‌گيرند. ديداري كه ساعت 19 روز جمعه ششم شهريوره ماه به نفع جامعه بيماران ‌ام اس در ورزشگاه آزادي آغاز مي‌شود. 
 راضي شدن ستارگان جهان براي حضور در ايران
حسين ياريار درباره راضي كردن سالگادو كه كاپيتان تيم ستارگان جهان است گفت استدلال من براي او اين بود: من بچه شوش تهران هستم و تو بچه شوش مادريد. هر دو هم دفاع راست بازي مي‌كرديم. همه اين صحبت‌هاي صميمانه موجب شد تا تيم ستارگان كه با شركت در مسابقات دوستانه جهاني به نفع نهادهاي خيريه كار مي‌كند، حاضر شود تا با مبلغي كه نصف قيمت تعيين شده براي حضور در چين يا سنگاپور بود به ايران بيايد. وي تاكيد كرد كه حضور تيمي با ستارگاني در اين حد از اعتبار، نشان‌دهنده اين است كه تحريم ورزشي ايران هم از سر آسمان ورزش ايران كنار رفته و مي‌توان به چشم‌اندازهاي جديد جهاني اميد داشت. ياريار افزود: براي من با ۶۲ سال سن، همه انگيزه‌ام ضمن نشان دادن اعتبار و جايگاه ورزش ايران در سطح جهاني، حمايت از بيماران ام‌اس بود كه با درد فروخورده خود، در سكوت كنار مي‌آيند. 
 برنامه ستارگان جهان
طبق اخبار رسيده تيم فوتبال ستارگان جهان سال‌هاست تشكيل شده و برنامه آنها چنين است كه هر ماه به يك مناسبت، در يك كشور دنيا وارد زمين مي‌شود تا به نفع آسيب ديدگان از يك رويداد، توپ بزنند. حمايت از بيماران مبتلا به ابولا در آفريقا يكي از جديدترين برنامه‌هاي آنها بود كه در ماه گذشته برگزار شد. نخستين گروه از تيم ستارگان كه شامل روبرتو كارلوس، ميشل سالگادو و خواكين رومئو خواهد بود، امروز ساعت يك بامداد وارد ايران شده و امروز در نشستي به ديدار علي كفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال ايران خواهند رفت. قرار است امشب ميشل سالگادو و روبرتو كارلوس، اسطوره‌هاي سابق فوتبال اسپانيا و برزيل، در ويژه برنامه 90 كه قرار است به مناسبت اين بازي به روي آنتن برود شركت خواهند كرد. ميشل سالگادو از اسپانيا، روبرتو كارلوس از برزيل، فابيو كاناوارو از ايتاليا، ويتور بايا از پرتغال، مارسل دسايي از فرانسه، لوييس فيگو از پرتغال، ادگار داويدز و كلايورت از هلند، فرناندو كوتو از پرتغال، فرناندو هيه‌رو از اسپانيا، بودو ايگنر از آلمان، گايزكا منديتا از اسپانيا، پدرو پائولتا از پرتغال، كريستين كارمبئو از فرانسه، از ديگر چهره‌هاي تيم ستارگان هستند كه در مرحله دوم و بامداد فردا وارد ايران مي‌شوند و تا زمان حضور در كشورمان، در هتل المپيك تهران اقامت خواهند داشت. 
 مربيان دو تيم
سرمربيگري تيم ستارگان فوتبال ايران بعد از كش و قوس‌هاي فراوان بالاخره بر عهده علي پروين، اسطوره فوتبال كشورمان گذاشته شد و وي در روز بازي به همراه عباس رضوي، پيشكسوت فوتبال كشورمان بر روي نيمكت اين تيم خواهد نشست، ضمن اينكه سرمربي‌گري تيم ستارگان جهان نيز بر عهده كارلوس كي روش سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان خواهد بود. 
  از غيبت دايي تا كاپيتاني عابدزاده
علي دايي كه هدايت تيم صبا را بر عهده دارد چند روز قبل اعلام كرد ترجيح مي‌دهد در روز بازي همراه با تيمش باشد در حالي كه سرمربي ستارگان ايران خواسته ديگري دارد. علي پروين در خصوص وضعيت حضور علي دايي در اين ديدار گفت: علي دايي هم از اسطوره‌هاي فوتبال ماست و واقعاً از ته دل خوشحال مي‌شوم او را هم در جمع خودمان ببينم. به هر حال دوستان در تلاش هستند اين اتفاق بيفتد و ان‌شاءا... خير باشد. وي در مورد مربيگري اين تيم نيز گفت: بازي دوستانه و خيرخواهانه است. فرقي هم نمي‌كند اما به هر حال دوستان لطف كردند و از من خواستند مسئوليت سر‌مربيگري تيم ستارگان ايران را برعهده بگيرم. البته همه اين بچه‌ها خودشان سرمربي هستند و به قول معروف به ما احترام گذاشتند. اصل اين برنامه‌ها دور هم جمع شدن دوستان قديمي و نزديك شدن است. بحث‌هاي ديگر زياد مهم نيست. نكته بعدي در خصوص ستارگان ايران بحث كاپيتاني تيم است. تيمي كه قرار است منتخب بازيكنان دهه‌هاي مختلف كشورمان باشد احتمالا براي انتخاب كاپيتان با مسائلي روبه‌رو خواهد شد. علي پروين اما خيال همه را راحت كرد. وي در پاسخ به اين سوال كه كاپيتان تيم ستارگان ايران چه كسي است؟ گفت: تا الان كه دارم با شما صحبت مي‌كنم احمدرضا عابدزاده كاپيتان تيم است. از نظر من كسي كه 2 روز زودتر وارد تيم ملي شده باشد بايد بازوبند را ببندد و خود بچه‌ها هم اين موضوع را قبول دارند. ضمن آنكه احمدرضا كاپيتان اين بچه‌ها در جام‌جهاني هم بوده و از اين بابت هم مشكلي نداريم.