شناسهٔ خبر: 73231515 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فردا | لینک خبر

ماجرای حریق چند خودرو در بهشت زهرا(س) چه بود؟

روابط عمومی سازمان بهشت زهرا(س) با صدور اطلاعیه‌ای حادثه آتش‌سوزی در محوطه پارکینگ بهشت زهرا(س) را تشریح و اعلام کرد: در بامداد روز دوشنبه مورخ 1404/3/12 یک مورد آتش‌سوزی در محوطه پارکینگ خودروهای خدماتی سازمان به وقوع پیوسته است.

صاحب‌خبر -

روابط عمومی سازمان بهشت زهرا(س) در خصوص حادثه آتش‌سوزی امروز در پارکینگ این مجموعه، توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش تسنیم، روابط عمومی سازمان بهشت زهرا(س) با صدور اطلاعیه‌ای حادثه آتش‌سوزی در محوطه پارکینگ بهشت زهرا(س) را تشریح و اعلام کرد: در بامداد روز دوشنبه مورخ 1404/3/12 یک مورد آتش‌سوزی در محوطه پارکینگ خودروهای خدماتی سازمان به وقوع پیوسته است.

منشأ این حادثه، یک دستگاه کامیون قدیمی مدل 1363 بوده که به دلیل فرسودگی و تعمیرات مکرر، در وضعیت غیر فعال و در وضعیت تعمیر قرار داشته است.

متأسفانه به‌دنبال بروز جرقه‌ای ناگهانی از این خودرو، حریق محدودی شکل گرفته که با وجود اقدام اولیه نگهبان به بخشی از تجهیزات مجاور نیز سرایت کرده است.

پس از اطلاع‌رسانی به 125، گروه اطفاء حریق آتش‌نشانی در کمتر از 15 دقیقه در محل حادثه حضور یافته و عملیات خاموشی آتش را انجام کرده است.

با وجود حضور سریع و تلاش نیروهای امدادی، متأسفانه دو دستگاه خودروی سنگین و تعدادی خودروی سبک برقی، دچار آتش‌سوزی و خسارت شده‌اند. خوشبختانه این حادثه هیچ‌گونه تلفات انسانی در پی نداشته و بلافاصله پس از مهار آتش، بررسی‌های فنی و کارشناسی برای تعیین دقیق علت حادثه آغاز شده است.

توضیح بهشت زهرا درباره حریق چند خودرو در پارکینگ خودروهای خدماتی سازمان

روابط عمومی سازمان بهشت زهرا(س) در اطلاعیه‌ای درباره حریق چند خودرو در محوطه پارکینگ خودروهای خدماتی سازمان توضیحاتی را ارائه داد.

به گزارش ایسنا، در اطلاعیه روابط عمومی سازمان بهشت زهرا (س) در خصوص حادثه آتش‌سوزی بامداد دوشنبه آمده است: 

« باسمه تعالی

در بامداد روز دوشنبه مورخ  ۱۲ خرداد ماه یک مورد آتش‌سوزی در محوطه پارکینگ خودروهای خدماتی سازمان به وقوع پیوسته است.

منشأ این حادثه، یک دستگاه کامیون قدیمی مدل ۱۳۶۳ بوده که به دلیل فرسودگی و تعمیرات مکرر، در وضعیت غیر فعال و در وضعیت تعمیر قرار داشته است. متأسفانه به‌دنبال بروز جرقه‌ای ناگهانی از این خودرو، حریق محدودی شکل گرفته که با وجود اقدام اولیه نگهبان به بخشی از تجهیزات مجاور نیز سرایت کرده است.

پس از اطلاع‌رسانی به ۱۲۵، گروه اطفاء حریق آتش‌نشانی در کمتر از ۱۵ دقیقه در محل حادثه حضور یافته و عملیات خاموش کردن آتش را انجام داده است. با وجود حضور سریع و تلاش نیروهای امدادی، متأسفانه دو دستگاه خودروی سنگین و تعدادی خودروی سبک برقی، دچار آتش‌سوزی و خسارت شده‌اند.

خوشبختانه این حادثه هیچ‌گونه تلفات انسانی در پی نداشته و بلافاصله پس از مهار آتش، بررسی‌های فنی و کارشناسی برای تعیین دقیق علت حادثه آغاز شده است.»