شناسهٔ خبر: 73216917 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

۳۸ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به مرکز کمک‌های بشردوستانه در رفح

در حمله مجدد رژیم صهیونیستی به مرکز کمک‌های بشردوستانه در رفح ۳ نفر به شهادت رسیده و ۳۵ تن دیگر زخمی شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، نظامیان رژیم صهیونیستی بار دیگر اقدام به تیراندازی به سوی فلسطینیان منتظر دریافت کمک‌های بشردوستانه در شهر رفح کردند.

این حمله در نزدیکی مرکز آمریکایی توزیع کمک‌های بشردوستانه در غرب رفح صورت گرفت و بنابر اعلام منابعی در بیمارستان ناصر در غزه، آمار اولیه ازبر جای ماندن ۳ شهید و ۳۵ زخمی در نتیجه این حمله حکایت دارد.

دیروز نیز رژیم صهیونیستی با حمله به صفوف فلسطینیانی که منتظر دریافت کمک‌های بشردوستانه بودند، ۳۰ نفر را به شهادت رسانده و ۱۵۰ تن دیگر را زخمی کرد. این جنایت از طریق تیراندازی به مردم نوار غزه در هنگام عزیمت به محل دریافت کمک‌های بشردوستانه در منطقه مواصی واقع در رفح در جنوب غزه انجام شد.