شناسهٔ خبر: 73012562 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: بازتاب | لینک خبر

قیمت خودرو ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

صاحب‌خبر -

برخلاف انتظار فعالان بازار که رشد قیمت‌ها را همسو با افزایش نرخ دلار پیش‌بینی می‌کردند، قیمت خودروهای داخلی کاهش یافت و مونتاژی‌ها تغییرات محدودی داشتند. این وضعیت نشان‌دهنده تضعیف رابطه سنتی دلار و خودرو است و عوامل دیگری مانند انتظارات بازار، نقدینگی و رفتار خریداران در روند قیمت‌ها تأثیرگذار شده‌اند.

در سمت تقاضا، رکود شدید حاکم است و خریداران به‌دلیل نبود اطمینان از معامله خودداری می‌کنند. عرضه نیز با کنترل خودروسازان محدود نگه داشته شده اما بازار آزاد بر اساس شرایط روز و روانی معاملات حرکت می‌کند.

قیمت خودرو در بازار داخلی

نمونه‌هایی از تغییر قیمت‌ها: سورن پلاس دوگانه‌سوز ۸ میلیون تومان کاهش داشت و به ۸۲۵ میلیون تومان رسید. پژو ۲۰۷ دنده‌ای ۸ میلیون تومان ارزان شد و ۸۰۰ میلیون تومان معامله می‌شود. کوییک S حدود ۲ میلیون تومان کاهش قیمت داشت و به ۴۷۸ میلیون تومان رسید. شاهین اتوماتیک پلاس نیز ۵ میلیون تومان کاهش قیمت داشت و به یک میلیارد و ۲۱۷ میلیون تومان فروخته می‌شود.

قیمت خودرو داخلی

قیمت خودروهای مونتاژی

فونیکس FX AWD با افزایش ۳۰ میلیون تومانی به ۲ میلیارد و ۶۱۰ میلیون تومان رسید.

فیدلیتی ۵ میلیون تومان کاهش داشت و ۲ میلیارد و ۸۵ میلیون تومان قیمت‌گذاری شد. لاماری ایما هم ۲۰ میلیون تومان ارزان‌تر شد و به ۲ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان رسید. جک J4 و محصولات کرمان موتور بدون تغییر باقی ماندند و با قیمت ۹۶۹ میلیون تومان معامله شدند.

در کل، بازار خودرو به جای واکنش مستقیم به دلار، تحت تأثیر عوامل متعددی قرار گرفته و روند قیمت‌ها پیچیده‌تر شده است.

قیمت خودرو خارجی