شناسهٔ خبر: 72727861 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

خوشبینی ویتکاف به ادامه مذاکرات با ایران

ایالات متحده آمریکا در تلاش است دور چهارم گفت‌وگوهای هسته‌ای با ایران را برای آخر این هفته (میلادی) برنامه‌ریزی کند.

صاحب‌خبر -

فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه و نماینده ارشد در مذاکرات آمریکا با ایران اظهارات تازه ای درباره مذاکره به آکسیوس گفته است.

به گزارش عصر ایران؛ استیو ویتکاف نماینده ویژه ترامپ درباره اخبار این روزها مبنی بر بن بست مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا به آکسیوس گفت: روند مذاکرات هسته ای با ایران مثبت است و در حال پیشرفت هستیم.

او با تاکید بر اینکه مذاکرات هسته ای با ایران مثبت است. ما در حال پیشرفت هستیم و امیدوارم روند در مسیر درستی پیش برود گفت: «رئیس‌جمهور می‌خواهد در صورت امکان، این مساله به‌ صورت دیپلماتیک حل شود، بنابراین ما تمام تلاش خود را انجام می دهیم.»

ویتکاف گفت: ایالات متحده آمریکا در تلاش است دور چهارم گفت‌وگوهای هسته‌ای با ایران را برای آخر این هفته (میلادی) برنامه‌ریزی کند. اگر این گفت‌وگو برگزار نشود، تنها دلیلش سفر رئیس جمهوری به خاورمیانه خواهد بود.