شناسهٔ خبر: 72670421 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

کمک ۱.۶ میلیارد تومانی نیکوکاران میبدی در گلریزان آزادی زندانیان

میبد - همزمان با دهه کرامت و با حضور امیرملانوری سرپرست فرمانداری ویژه میبد و جمعی از مسئولان ارشد این شهرستان مراسم جشن گلریزان در پارک بام غدیر شهرستان میبد برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، دراین مراسم مردم، خیرین و صنایع شهرستان میبد یک میلیارد و۶۰۰ میلیون تومان برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد کمک کردند.

امیر ملانوری فرماندار میبد در این مراسم دهه کرامت و هفته کار و کارگر را گرامی داشت و از برگزار کنندگان جشن گلریزان به ویژه شورا و شهرداری که زمینه ایجاد شور و انگیزه بین مردم و جمع آوری کمک‌های مردمی در آزادی زندانیان جرایم غیر عمد را فراهم کرده‌اند تقدیر کرد.

مصطفی عابدی رئیس زندان اردکان در این مراسم گفت: این مراسم هرسال با هدف آزادی زندانیان جرایم غیر عمد برگزار می‌شود.

عابدی بابیان اینکه متأسفانه افراد به علت عدم آگاهی، بدون اینکه جرمی را مرتکب شوند و بزهکاری اتفاق بیافتد وارد زندان می‌شوند افزود: این افراد بیشتر به علت بدهکاری سر از زندان درمی آورند.

وی گفت: درحال حاضر ۳۹ زندانی مالی در شهرستان اردکان به سر می‌برند که ۱۳ نفر از این زندانی‌ها درحوزه شهرستان میبد هستند.

رئیس زندان اردکان افزود: برای آزادی این افراد ۲۰ میلیارد تومان نیاز است تا به آغوش گرم خانواده‌های خود بازگردند.

عابدی گفت: در جشن گلریزان میبد، مردم، خیرین و صنایع شهرستان میبد یک میلیارد و۶۰۰ میلیون تومان برای آزادی زندانیان کمک کردند.

تجلیل از کارگران شهرداری، اجرای نوای زورخانه، سرود و نمایش از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.