شناسهٔ خبر: 7266428 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

آسوشیتدپرس با استناد به سندی ادعایی:

نظارت بر اجرای «برجام» برای آژانس بیش از ۱۵۷ میلیون دلار هزینه دارد

یک رسانه آمریکایی گزارش داده نظارت بر اجرای سند پایانی مذاکرات هسته‌ای ایران و ۱+۵ به ۱۵۷.۵ میلیون دلار بودجه نیاز دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک رسانه آمریکایی مدعی شده آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سندی محرمانه میزان هزینه‌های اضافی لازم برای نظارت بر اجرای سند «برجام» را 9.2 میلیون یورو، برابر با 10.5 میلیون دلار در سال برآْورد کرده است

آژانس در این سند که طبق ادعای آسوشیتدپرس نسخه‌ای از آن در اختیار این رسانه آمریکایی قرار گرفته هزینه کلی اجرای توافق در طول 15 سال را ۱۵۷.۵ میلیون دلار برآورد کرده است. 

شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار است روز 25 آگوست (3 شهریور) برای بررسی برنامه جامع اقدام مشترک و نحوه اجرای آن، تشکیل جلسه دهد.

پیش از این «یوکیا آمانو»، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارشی که نسخه‌ای از آن در اختیار خبرگزاری فارس قرار گرفته بود همین رقم را برای بازرسی از برنامه هسته‌ای ایران اعلام کرده بود.

خبرگزاری آسوشیتدپرس چند روز پیش مدعی شده بود به یکی از دو سند توافق محرمانه بین ایران و آژنس دست یافته است.

ادعای این رسانه مبنی بر اینکه فرایند بازرسی از سایت پارچین، ذیل مفاد «برجام» به خود ایران واگذار شده جنجال‌های زیادی آفرید اما سپس از سوی طرف‌های مختلف تکذیب شد.

انتهای پیام/