شناسهٔ خبر: 72623508 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

رئیس سازمان صداوسیما: ترکیبی از بی‌توجهی شبه‌عمد و سهل‌انگاری، از دلایل خطای برنامه «سیمای خانواده» بود/ سامانه‌های انتقال فایل‌های محتوای تولیدی تا پخش بازطراحی می شوند

صاحب‌خبر -

شفقنا- رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به خطای اخیر صداوسیما در برنامه «سیمای خانواده» گفت: ترکیبی از بی‌توجهی شبه‌عمدی بر ضوابط تولید محتوا توسط عوامل تولید و سهل‌انگاری در فرآیندهای قبل از پخش علت این خطا بوده است.

به گزارش شفقنا پیمان جبلی، سازمان صداوسیما در حاشیه جلسه هیئت دولت با اشاره به خطای اخیر صداوسیما در برنامه «سیمای خانواده» گفت: جزئیات این خطا بررسی و نتیجه  این شد که ترکیبی از بی‌توجهی شبه‌عمدی بر ضوابط تولید محتوا توسط عوامل تولید و سهل‌انگاری در فرآیندهای قبل از پخش علت این خطا بوده است.

وی افزود: البته بررسی دقیق‌تر درباره علل و انگیزه تولید محتوا ادامه دارد. لذا اقدامات فوری برای تثبیت و تقویت فرایند نظارتی و رفع حفره‌های نظارتی در دست اقدام است.

رئیس سازمان صداوسیما به اقدامات نظارتی مدنظر سازمان اشاره کرد و گفت: از جمله این اقدامات بازطراحی سامانه‌های انتقال فایل‌های محتوای تولیدی تا پخش است. با این هدف که امکان رسیدن فایل‌های تاییدنشده به آنتن به صفر برسد. چنین خطایی ولو برای چندثانیه‌ به هیچ‌وجه قابل بخشش نیست.

او با اشاره به موضع صریح صداوسیما درباره برخورد با عاملان این خطا گفت: اقدام فوری و قاطع ما در پیگیری و برخورد با عوامل این خطا و اعلام موضع صریح این سازمان، باعث کور شدن فتنه‌ای شد که فتنه‌گران داخلی و خارجی آرزوی آن را داشتند. این اقدام صداوسیما با قدردانی بزرگان اهل سنت کشور همراه شد.