شناسهٔ خبر: 72582319 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

آمریکا از پیشرفته‌ترین ناو جنگی خودران جهان با قابلیت حمل ۴۰ تن موشک رونمایی کرد

صاحب‌خبر -

شفقنا – یک شرکت دفاعی مستقر در دلاور با همکاری یک متخصص در خودران‌سازی سامانه‌های دریایی استرالیایی، از طراحی آنچه «پیشرفته‌ترین ناو جنگی تهاجمی خودران جهان» می‌نامند، رونمایی کرد.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، این ناو چندمنظوره ۳۶ متری، AIRCAT Bengal MC نام دارد و توسط Eureka Naval Craft توسعه یافته است. انتظار می‌رود این کشتی با سیستم ناوبری خودمختار بی‌نظیر خود، تحولی در عملیات‌های تهاجمی دریایی ایجاد کند.

این شرکت دفاعی ادعا می‌کند که Bengal MC نخستین ناو خودمختار در جهان است که قادر به حمل ۴۴ تن بار با سرعت بیش از ۵۰ گره دریایی (بسته به بار) و برد ۱۰۰۰ مایل دریایی (حدود ۱۸۵۰ کیلومتر) است.

انتظار می‌رود این ناو به نیروی دریایی آمریکا، سپاه تفنگداران دریایی آمریکا و متحدان ایالات متحده از جمله کشورهای AUKUS و ناتو، و همچنین سنگاپور، ژاپن، کره جنوبی، ویتنام، تایلند و فیلیپین عرضه شود.

این ناو پیشرفته قادر به انجام عملیات با سرنشین و بدون سرنشین بوده و از قابلیت‌های تهاجمی بالایی برخوردار است. Bengal MC می‌تواند موشک‌های کروز تاماهاوک و موشک‌های ضد کشتی Naval Strike Missiles (NSM) را شلیک کند.

این قابلیت، وابستگی به ناوهای جنگی بزرگتر و گران‌تر با خدمه برای شلیک موشک‌ها را کاهش می‌دهد.

به گفته بو ژاردین، مدیرعامل Eureka Naval Craft، بازار ناوهای دریایی در این وزن نیاز به تحول دارد، زیرا بسیاری از شناورهای امروزی قدیمی، کند و گران هستند.

او می‌افزاید که AIRCAT Bengal MC یک جایگزین بسیار سریع با تسلیحات سنگین، قابلیت خودرانی و توانایی حمل بارهای سنگین‌تر با سرعت بالا ارائه می‌دهد که قدرت تهاجمی را افزایش می‌دهد.

این ناو با راندمان سوخت برتر و هزینه عملیاتی کمتر، یک گزینه جذاب برای نیروی دریایی کشورهایی است که به دنبال به حداکثر رساندن بودجه خود ضمن حفظ قابلیت‌های پیشرفته هستند. Bengal MC می‌تواند به عنوان ناو ترابری نیرو، شناور پشتیبانی ساحلی، سکوی جنگ الکترونیک، ناو مادر پهپاد، و برای مین‌گذاری و مقابله با مین مورد استفاده قرار گیرد.

این خبر را اینجا ببینید.