شناسهٔ خبر: 72576871 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

هلال احمر: تعداد مصدومان حادثه انفجار بندر شهید رجایی به ۱۲۴۲ نفر رسید/استقرار ۵۰ تیم امداد و نجات در بندر شهید رجایی/ ۳۱ سورتی پرواز برای اطفای حریق

صاحب‌خبر -

شفقنا_ سخنگوی جمعیت هلال احمر اعلام کرد: تعداد مصدومان حادثه انفجار بندر شهید رجایی به ۱۲۴۲ نفر رسیده است.

به گزارش شفقنا، مجتبی خالدی سخنگوی جمعیت هلال احمر اعلام کرد: هر فرد با هر تخصص به هرمزگان و بندرعباس مراجعه نکند و اجازه بدهند تیم‌های امدادی در صورتی که درخواست نیرو داشته باشند، اعلام خواهند کرد.

خالدی بیان داشت: تیم‌های حمایتی هلال احمر روند بازپیوند افراد مفقودی و گم شده را آغاز کرده و تلاش می‌کنند تا خانواده‌ها را در جریان آخرین وضعیت مصدومین و مفقودین قرار دهند.

وی خاطر نشان کرد: جمعیت هلال احمر تا پایان عملیات امدادرسانی به متاثرین از انفجار در میدان حاضر است و پس از پایان عملیات نیز تلاش می‌کند تا خدمات حمایتی را در منطقه انجام دهد.

مجتبی خالدی در گفت و گویی افزود: در محل حادثه بندر شهید رجایی ۴۶ تیم امداد و نجات، ۲ تیم درمان اضطراری و ۲ تیم حمایت‌های روانی حضور دارند و به حادثه دیدگان خدمات ارایه می دهند.

وی اظهار کرد: تاکنون تعداد مصدومان حادثه بندر شهید رجایی به هزار و ۲۰۰ نفر رسیده است و ۵۰ تیم عملیات جمعیت هلال احمر در صحنه حضور دارند و ۵۰ تیم دیگر هم در حالت آماده باش هستند.

خالدی با بیان اینکه ۵۰ تیم در استان های کرمان، فارس، بوشهر و سیستان و بلوچستان و سه تیم هم در یزد، اصفهان و تهران در حالت آماده باش هستند، ادامه داد: هلال احمر تاکنون ۴ فروند بالگرد برای کمک به تیم‌های عملیاتی به محل حادثه اعزام کرده و یک فروند بالگرد نیز در حالت آماده باش است.

به گفته وی، بالگردهای هلال احمر با همکاری ارتش و سپاه تاکنون ۳۱ سورتی پرواز انجام دادند و علاوه بر آب پاشی به محل حادثه، در بحث انتقال تجهیزات کمک ویژه‌ای داشتند.

خالدی با بیان اینکه سازمان انتقال خون اعلام کرده درحال حاضر نیازی به خون نداریم، گفت: تیم‌های امدادی و سازمان‌های مسوول در صورتی که درخواست نیرو و کمک داشته باشند، اعلام خواهند کرد.

وی با بیان اینکه حریق بندر شهید رجایی گسترده بود، اظهار کرد: اقدامات و فعالیت های صورت گرفته در ۴۸ ساعت اولیه وقوع حادثه بی نظیر بود.

حوالی ظهر روز شنبه ششم اردیبهشت، انفجار مهیبی در محدوده بندر شهید رجایی در غرب شهرستان بندرعباس به وقوع پیوست که هنوز علت وقوع آن مشخص نشده و تیم های امدادی برای اطفای حریق و امدادرسانی به حادثه دیدگان احتمالی به محل حادثه اعزام شدند، شدت وقوع انفجار به حدی بود که موجب تخریب برخی ساختمان ها و خودروها در محدوده محل انفجار شد.