شناسهٔ خبر: 72576434 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

سومین روز؛

فعالیت عادی در بندر شهید رجایی / امداد رسانی ادامه دارد

خنک کردن کانتینر‌ها همچنان ادامه دارد. فعالیت‌های اقتصادی از سرگرفته شده. روند درمان مجروحان و امور کشته‌ شدها در حال پیگیری است. بیشتر مصدومان از بیمارستان ترخیص شده اند. ۴۰ تن جان باختند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، کار اطفای حریق با تلاش گروه‌های مختلف امدادی و آتش نشانی در روز سوم پس از حادثه انفجار در بندرشهید رجایی ادامه دارد. حادثه‌ای که ۴۰ فوتی و بیش از هزار مصدوم داشت. در هرمزگان سه روز و در کشور امروز عزای عمومی اعلام شده است. بیش از ۹۵۰ مصدوم از بیمارستان ها ترخیص شده اند و ۱۸۴ تن هنوز بستری هستند.

 خبر بروز رسانی می شود...

۱۰:۵۲ جلسه مسئولان قضایی هرمزگان با مدیران شرکت‌ها ییمه‌ای


رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: در تلاشیم با همکاری شرکت‌های بیمه، خسارات آسیب دیدگان انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس در اسرع وقت و با کمترین دردسر پرداخت شود.
 مجتبی قهرمانی در نخستین جلسه مسئولان قضایی با مدیران شرکت‌های بیمه گر استان افزود: جبران خسارت‌های جانی، بدنی و مالی در این حادثه با این سطح از گستردگی و وسعت یکی از مسائل مهم و قابل توجه در استان است.
وی گفت: در این جلسه مقرر شد در ۲۴ ساعت آینده قرارداد‌های بیمه آسیب دیدگان استخراج و تعهدات شرکت‌های بیمه نیز مشخص شود.
رئیس کل دادگستری هرمزگان افزود: در این جلسه همچنین مقرر شد تعهدات و قرارداد‌های بیمه‌ای مرتبط با این حادثه استخراج و ظرف مهلت ۲۴ ساعت با برگزاری دو جلسه کارشناسی بین شرکت‌های بیمه نهایتاً تا امشب با برگزاری جلسه تکمیلی برای نحوه دریافت و پرداخت خسارت‌ها اقدام شود.

 

 ۱۰:۱۴ نهم اردیبهشت؛ مراسم یاد بود باختگان بندرشهید رجایی در بندرعباس

مراسم یادبود جان باختگان بندر شهید رجایی سه شنبه نهم اردیبهشت ماه در بندرعباس برگزار می‌شود.
 حجت الاسلام محمد ایمانی‌فرد رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان گفت: زمان برگزاری این مراسم بعد از نماز مغرب عشاء در مسجد جامع بندرعباس است.
ساعت ۲۰ امشب نیز مراسمی در بوستان غدیر زیر پرچم برگزار می‌شود.
ساعت دوازده و ده دقیقه روز یکشنبه ششم اردیبهشت انفجاری در محوطه کانتینری بندرشهید رجایی بندرعباس رخ داد که تاکنون موجب جان باختن ۴۰ تَن از هموطنان و مصدومیت بیش از هزار تَن شد.
بندرشهید رجایی در ۲۳ کیلومتری غرب بندرعباس واقع شده است.

۹:۲۱ تلاش تامین اجتماعی برای کمک به خسارت دیدگان حادثه بندرشهید رجایی

پرونده جبران خسارت برای مصدومان خسارت دیدگان انفجار بندرشهیدرجایی در چند روز آینده تشکیل و به آن رسیدگی می‌شود.
 رئیس سازمان تامین اجتماعی کشور گفت: این جبران در بخش‌های مختلف همچون درمان، مرخصی استعلاجی، بیمه بیکاری، از کار افتادگی و پرداخت مقرری به بازماندگان است.
مصطفی سالاری افزود: از ساعت اولیه حادثه ارائه خدمات در بخش درمان آغاز شده است.
وی گفت: ۲۵۵ تَن به بیمارستان خلیج فارس بندرعباس مراجعه کردند که بیشتر بصورت سرپایی درمان و مرخص شدند و اکنون ۴ مصدوم بستری هستند.

<div id="video-display-embed-code_12263811"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4509020/12263811?width=600&height=350"></script></div>

۸:۲۶ هزار و ۲۰۰ مصدوم در حادثه بندر شهید رجایی

سخنگوی جمعیت هلال احمر گفت: شمار مصدومان حادثه بندر شهید رجایی به هزار و ۲۰۰ نفر رسیده است و تاکنون ۵۰ گروه عملیات جمعیت هلال احمر در صحنه حضور دارند و ۵۰ گروه  دیگر هم در حالت آماده باش هستند.

مجتبی خالدی گفت: ۴۶ تیم امداد و نجات، دو تیم درمان اضطراری و دو تیم حمایت‌های روانی در محل حادثه بندر شهید رجایی حضور دارند.

وی افزود: ۵۰ تیم در چهار استان کرمان، فارس، بوشهر و سیستان و بلوچستان و سه تیم هم در استان‌های یزد، اصفهان و تهران در حالت آماده باش هستند.

سخنگوی جمعیت هلال احمر گفت: هلال احمر تاکنون ۴ فروند بالگرد برای کمک به تیم‌های عملیاتی به محل حادثه اعزام کرده و یک فروند بالگرد نیز درحالت آماده باش است.

این مقام مسئول افزود: بالگرد‌های هلال احمر با همکاری ارتش و سپاه تاکنون ۳۱ سورتی پرواز انجام دادند و علاوه بر آب پاشی به محل حادثه، در بحث انتقال تجهیزات کمک ویژه‌ای داشتند.

خالدی با بیان اینکه سازمان انتقال خون اعلام کرده درحال حاضر نیازی به خون نداریم، گفت: تیم‌های امدادی و سازمان‌های مسئول در صورتی که درخواست نیرو و کمک داشته باشند، اعلام خواهند کرد.

 

۸:۰۵ اطفای شبانه روزی حریق

مهرداد حسن زاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری استان هرمزگان در ارتباط تصویری با بخش خبری صبحگاهی شبکه یک گفت: موضوع اطفای حریق بصورت شبانه روزی ادامه دارد.

وی افزود: با توجه به امکانات هوایی و زمینی بیش از ۸۰ درصد اطفا کامل شده و درحال لکه گیری هستیم .

 فعالیت اقتصادی با روال عادی در بندر شهید رجایی از ساعت۲۲ روز حادثه از سر گرفته شده است.

با وجود وزش باد و تغییرات مداوم جهت آتش، تلاش برای خاموش کردن کامل آن همچنان ادامه دارد.

 
<div id="video-display-embed-code_12263849"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4509020/12263849?width=600&height=350"></script></div>

خنک کردن کانتینرها و اطفای شبانه روزی

 

<div id="video-display-embed-code_12263833"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4509020/12263833?width=600&height=350"></script></div>

فعالیت عادی اقتصادی در بندر شهید رجایی