شناسهٔ خبر: 72569768 - سرویس فیلم
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

بازداشت مسافر چینی به علت جلوگیری از حرکت قطار / کاربران شبکه‌های اجتماعی خواستند بازداشت شود (فیلم)

یک زن ۴۳ ساله در شهر شیامن چین به دلیل جلوگیری از بسته شدن درب یک قطار سریع‌السیر برای سوار شدن دوستانش که تاخیر داشتند، موقتاً بازداشت شد.

صاحب‌خبر -

فیلم گزارش را این‌‌جا ببینید

عصر ایران ــ یک زن ۴۳ ساله در شهر شیامن چین به دلیل جلوگیری از بسته شدن درب یک قطار سریع‌السیر برای سوار شدن دوستانش که تاخیر داشتند، موقتاً بازداشت شد. این زن با مقاومت در برابر تلاش پرسنل ایستگاه برای هدایت او به داخل واگن و ادامه استفاده از موبایلش، به دوستانش اشاره کرد تا به قطار برسند. با وجود این اقدام، قطار به موقع حرکت کرد و به مقصد رسید.

این حادثه واکنش‌های گسترده‌ای در فضای مجازی به دنبال داشت و بسیاری از کاربران اینترنتی از رفتار این زن ابراز نارضایتی کردند. یکی از کاربران نوشت: «اگر او مواخذه نشود، دیگران هم این کار را تکرار خواهند کرد.» کاربر دیگری هشدار داد: «یک دقیقه تاخیر می‌تواند عواقب جدی برای قطارهای پشت سر داشته باشد.»

پلیس روز پس از حادثه این زن را شناسایی و بازداشت کرد. این رویداد بار دیگر بحث‌هایی درباره مسئولیت‌پذیری و رعایت قوانین در حمل‌ونقل عمومی را در چین برانگیخت.

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران کانال 1 aparat.com/asriran کانال 2 youtube.com/@asriran_official/videos