شناسهٔ خبر: 72548340 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

ارسال خون از ۷ استان کشور به مصدومان حادثه انفجار بندرعباس

سخنگوی سازمان انتقال خون اعلام کرد: در پی وقوع حادثه انفجار بندرشهید رجایی سازمان انتقال خون ایران با فعال کردن شبکه ملی خونرسانی، ارسال خون و فراورده‌های آن را از استان‌های مختلف شروع کرد. سخنگوی سازمان انتقال خون اعلام کرد: در پی وقوع حادثه انفجار بندرشهید رجایی سازمان انتقال خون ایران با فعال کردن شبکه ملی خونرسانی، ارسال خون و فراورده‌های آن را از استان‌های مختلف شروع کرد.

صاحب‌خبر -

بشیر حاجی بیگی سخنگوی سازمان انتقال خون ضمن تسلیت به خانواده‌های داغدارحادثه ناگوار بندر شهید رجایی در خصوص نحوه تامین خون مورد نیاز مجروحان گفت: در پی وقوع حادثه یاد شده، سازمان انتقال خون ایران با فعال کردن شبکه ملی خونرسانی، ارسال خون و فراورده‌های آن را از استان‌های مختلف شروع کرد.

وی افزود: به محض اطلاع از وقوع حادثه از استان‌های گیلان، تهران، یزد، همدان، کرمان، خراسان شمالی و اصفهان ارسال خون به بندر عباس انجام شده است.

اداره کل انتقال خون استان هرمزگان نیز با توجه به وضعیت پیش آمده به صورت ۲۴ ساعته فعال و آماده حضور داوطلبان اهدای خون می‌باشد.

حاجی بیگی از داوطلبان عزیز اهدای خون در استان هرمزگان که دارای گروه خونی O- هستند خواست تا اهدای خون را در اولویت قرار دهند.

انتهای پیام/