شناسهٔ خبر: 72513747 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: میراث آریا | لینک خبر

کرمانشاه، معبر نور و ایثار؛ میزبانی شایسته برای شورای مرکزی راهیان نور کشور

نشستی با حضور نمایندگان عالی‌رتبه دولت، نیروهای مسلح و نهادهای فرهنگی، شورای هماهنگی ستاد مرکزی راهیان نور کشور روز پنجشنبه ۴ اردیبهشت‌ماه در کرمانشاه برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش میراث‌آریا، استان کرمانشاه، نگین درخشان غرب کشور در عرصه ایثار و مقاومت، روز پنجشنبه ۴ اردیبهشت‌ماه میزبان نشست شورای هماهنگی ستاد مرکزی راهیان نور کشور بود. این نشست با حضور سردار مولوی، رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور و نماینده تام‌الاختیار ریاست جمهوری در شورای سیاست‌گذاری راهیان نور، دکتر حبیبی استاندار کرمانشاه، فرماندهان نظامی و مسئولان فرهنگی، با محوریت هم‌افزایی برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس و انتقال آن به نسل آینده برگزار شد.

سردار سیدقاسم قاسمی، نماینده ویژه وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در شورای سیاست‌گذاری راهیان نور کشور، در این جلسه، گفت: در برابر شهیدان والامقام و حماسه‌آفرینان هشت سال دفاع مقدس، مسئولیتی شرعی، اخلاقی و ملی داریم که انتقال این فرهنگ عظیم به نسل امروز و فردا، بخشی از ادای این دین بزرگ است.

او با اشاره به آمار ایثارگران کرمانشاه، این استان را «قلب تپنده مقاومت غرب کشور» توصیف کرد و افزود: استانی که بیش از ۱۰ هزار شهید، از جمله هزار بانوی شهید و ۲۲ هزار جانباز را در دامان خود دارد و در کنار آن، محل شهادت بیش از ۱۶ هزار رزمنده از سراسر ایران بوده است، باید به عنوان یکی از اصلی‌ترین کانون‌های راهیان نور معرفی شود.

مشاور وزیر در امور ایثارگران با اشاره به اعزام نمادین کاروانی متشکل از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران وزارت میراث‌فرهنگی به ارتفاعات بازی‌دراز گفت: فرزندان شاهد و ایثارگر، حاملان پرچم فرهنگی این میراث سترگ هستند و حضورشان در مناطق عملیاتی، زنده نگه‌داشتن شعله حقیقت و ایمان است.

در ابتدای این نشست، نسخه‌ای از کتاب «کرمانشاه؛ بهشت راهیان نور» که به همت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان تهیه شده، به میهمانان اهدا شد. این اثر تصویری و مستند، گامی ارزشمند در مستندسازی میدانی نقش استان کرمانشاه در دوران دفاع مقدس است.

نشست کرمانشاه، با هدف بررسی ظرفیت‌ها، موانع و سیاست‌گذاری‌های جدید در حوزه راهیان نور برگزار شد و با تأکید بر ارتقاء زیرساخت‌های فرهنگی، توسعه محتوای فاخر و مردمی‌سازی روایت حماسه، پایان یافت.

انتهای پیام/