شناسهٔ خبر: 72508276 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد آنلاین | لینک خبر

برکناری مدیر پخش شبکه یک سیما / ۸ نفر به دستگاه قضایی معرفی شدند

مدیر پخش شبکه یک سیما به دلیل پخش آیتمی که در آن به مقدسات اهل سنت اهانت شده بود، عزل شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادآنلاین، شبکه یک سیما از ساعت ۱۷:۳۰ امروز سوم اردیبهشت به طور ناگهانی و بدون مناسبت خاصی اقدام به پخش برنامه‌های مستندی با محوریت موضوع وحدت شیعه و سنی کرد؛ این اقدام آنچنان عجیب و بی سابقه بود که با پیگیری‌ها مشخص شد دلیل پخش سراسیمه و بدون مناسبت این مستندها، پخش یک آیتم ضبط شده بوده که در آن صراحتا به مقدسات اهل سنت اهانت شده است!

این برنامه به سرعت از روی سایت تلویبیون حذف شد و مدیران رسانه ملی به منظور کنترل تبعات احتمالی چنین خطایی اقدام به پخش مستند‌های وحدت بخش کرده‌اند.

mp4تعداد بازدید : 0
کد ویدیو
دانلود ویدیو
فیلم اصلی
<div id="video-display-embed-code_8204071" ><script type="text/JavaScript" src="https://www.eghtesadonline.com/fa/news/play/embed/2052225/8204071?width=400&height=300"></script></div>

اطلاعیه صداوسیما درباره اهانت به مقدسات اهل سنت در برنامه سیمای خانواده

 روابط عمومی معاونت سیما، در پی بروز خطایی در برنامه روز چهارشنبه «سیمای خانواده» از شبکه یک سیما اطلاعیه ای صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده:

رسانه ملی به ویژه سیمای جمهوری اسلامی در ماه‌های اخیر برنامه‌های متعددی در راستای تقویت وحدت امت اسلامی تولید و پخش کرده که برخی از آنها مورد توجه توده های میلیونی در کشورهای مختلف اسلامی قرار گرفت. اولویت موکد رسانه ملی حفظ وحدت و احترام به همه پیروان مذاهب اسلامی است.

خطای نابخشودنی و مشکوک صورت گرفته در برنامه روز چهارشنبه سیمای خانواده شبکه یک سیما از لحظه بروز با حساسیت بالا و اقدام سریع و قاطع معاونت سیما و مرکز صیانت و حفاظت سازمان دنبال شد و علاوه بر حذف فوری ویدئوی مذکور از سکوهای تلوبیون و سپهر وابسته به سازمان صدا و سیما، بلافاصله در تماس با مقام قضایی برای ۸ نفر از عوامل و متخلفین اعلام‌جرم و این افراد به دستگاه قضایی معرفی شدند. 

همچنین مدیر گروه تولید مربوطه و مدیر پخش شبکه یک سیما از سمت خود عزل شدند. با دستور رئیس سازمان همچنین کمیته‌ای متشکل از مرکز صیانت و حفاظت سازمان، معاونت سیما، معاونت حقوقی و اداره کل بازرسی سازمان به فوریت برای بررسی و پیگیری این موضوع تشکیل شده است و تحقیقات برای شناسایی بقیه عوامل احتمالی ادامه دارد.

رسانه ملی هرگونه اقدام تفرقه افکنانه را به شدت محکوم کرده و خواستار پیگیری فوری و قاطع دستگاه‌های امنیتی برای کشف ریشه ها و عوامل اصلی این موضوع است. 

درحال بارگزاری...

دریافت فایل News_eghtesadonline2-2052225_LazyVideo_8204102_585.mp4 با حجم
0 bytes

برچسب‌ها: