شناسهٔ خبر: 72505548 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

توسعه اورژانس هرمزگان با افزایش ۳۰ آمبولانس جدید‌

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از برنامه‌ریزی گسترده برای بهبود زیرساخت‌های سلامت استان خبر داد. و ضمن قدردانی از تلاش کادر درمان، از افزایش ناوگان آمبولانس، تجهیز مراکز تصویربرداری و درمانی، و همچنین مهار بیماری سرخک سخن گفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، پژمان شاهرخی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، در نشستی خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به تلاش‌های صورت‌گرفته در حوزه بهداشت و درمان استان، از پرداخت حقوق پرستاران خبر داد و گفت: اصل حقوق این عزیزان پرداخت شده، اما کارانه و سایر مطالبات هنوز به روز نشده‌اند ما قدردان زحمات پرستاران هستیم و تلاش می‌کنیم در اسرع وقت، باقی‌مانده این مطالبات نیز پرداخت شود.

وی با اشاره به ضرورت نوسازی و افزایش تجهیزات اورژانس گفت: در تلاشیم تا پایان سال جاری 30 دستگاه آمبولانس جدید را به سیستم امدادی استان اضافه کنیم سال گذشته 8 دستگاه تهیه شد و با حمایت استاندار محترم، 3 دستگاه دیگر نیز خریداری شده است. بخشی از تأمین مالی این تجهیزات را نیز وزارت بهداشت عهده‌دار شده است.

شاهرخی در ادامه به پیشرفت‌های مهم در حوزه تجهیزات پزشکی اشاره کرد و اظهار داشت: با پیگیری‌هایی که انجام شد، تأمین اعتبار برای سه دستگاه MRI در شهرهای بندرعباس، رودان و بستک فراهم شده و همچنین یک دستگاه «های‌انرژی» برای پرتو‌درمانی با حمایت‌های خوبی تأمین اعتبار شده است. در کنار آن، با همراهی استانداری، یک دستگاه آنژیوگرافی پیشرفته نیز به سیستم درمانی استان افزوده خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به افزایش موارد بیماری سرخک در استان گفت:سرخک از بیماری‌های با قابلیت انتقال بالا است و شیوع اخیر آن عمدتاً ناشی از ورود اتباع واکسینه‌نشده به استان است. تاکنون 82 مورد ابتلا و 5 مورد بستری در استان ثبت شده، اما با برنامه‌ریزی مناسب، بیماران شناسایی شده و در صورت نیاز واکسیناسیون انجام گرفته است.

او وعده داد: تا کمتر از سه ماه آینده امکان انجام عمل‌های جراحی مفصل در استان هرمزگان فراهم خواهد شد که یک گام مهم در کاهش اعزام بیماران به سایر استان‌هاست.

در بخش دیگری از این نشست، ‌علی حیرانی، معاون غذا و داروی دانشگاه، درباره وضعیت شیرخشک و انسولین در استان گفت: تولید و واردات شیرخشک به اندازه نیاز انجام می‌شود اما نظام توزیع با مشکلاتی روبه‌روست که در حال اصلاح آن هستیم.

وی در ادامه افزود: انسولین جزو داروهای سهمیه‌بندی‌شده است و با وجود واردات حداکثری، مصرف بیش از حد توسط برخی بیماران باعث کمبود مقطعی می‌شود. از پزشکان درخواست داریم صرفاً برای یک دوره ماهانه تجویز کنند و در صورت امکان از داروهای جایگزین نیز بهره بگیرند.

انتهای پیام/864/.