شناسهٔ خبر: 72497106 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

رئیس ستاد بزرگداشت شهید جمهور در قم منصوب شد

قم-اکبر بهنام جو به عنوان رئیس ستاد بزرگداشت شهدای خدمت در استان قم طی حکمی از سوی سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس ستاد بزرگداشت شهدای خدمت، منصوب شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر بهنام جو به عنوان رئیس ستاد بزرگداشت شهدای خدمت در استان قم طی حکمی از سوی سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس ستاد بزرگداشت شهدای خدمت، منصوب شد که متن این حکم به شرح ذیل است:

جناب آقای دکتر بهنام جو استاندار محترم قم

سلام علیکم؛

شهدای خدمت مصداق بارز و مبیّن آیه نورانی «إِنَّ ٱلَّذِینَ ءَامَنُواْ وَعَمِلُواْ ٱلصَّٰلِحَٰتِ سَیَجۡعَلُ لَهُمُ ٱلرَّحۡمَٰنُ وُدّا» بودند که در راه خدمت به مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی از هیچ تلاشی دریغ نکردند و با اخلاص مثال زدنی در مسیر ترویج ارزش‌های انقلاب و تحقق آرمان‌های امام راحل گام برداشتند و ثابت کردند که خدمت به این مردم و نظام بالاترین افتخار و سعادت در زندگی دنیوی و اخروی است.

اکنون که به اهتمام رئیس جمهور محترم؛ جناب آقای دکتر پزشکیان و نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور، ستاد بزرگداشت شهدای خدمت تشکیل شده است وبا توجه به تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده، به موجب این حکم جناب عالی را به عنوان رئیس ستاد بزرگداشت شهید جمهور، آیت الله سیدابراهیم رئیسی و دیگر شهدای خدمت در آن استان منصوب می‌نمایم.

انتظار می‌رود با همکاری و هماهنگی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان به عنوان دبیر ستاد و اتخاذ تمهیدات لازم نسبت به برگزاری با شکوه این مراسم اقدام فرمائید.

موفقیت شما را در این مسئولیت خطیر از خداوند متعال مسئلت دارم.