شناسهٔ خبر: 72487117 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: سلام نو | لینک خبر

خبر خوش برای بازنشستگان/ زمان واریز متناسب‌سازی مشخص شد

چهارشنبه سوم اردیبهشت مابه‌التفاوت افزایش ۲۰ درصد سنواتی و ۳۰ درصد ناشی از اجرای متناسب‌سازی به حساب بازنشستگان واریز خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش سلام نو به نقل از مهر، حجت‌اله میرزایی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان گفت: مبلغی را براساس احکام سال ۱۴۰۳ در روز آخر فروردین به صورت علی الحساب واریز کردیم. برخی از بازنشستگان این تصور را داشتند که حقوق بازنشستگان در سال جدید کم شده است و عده‌ای هم به آن دامن زدند. درحالی که آن حقوق علی الحساب بوده است چون دستورالعملی برای همسان سازی در سال جدید نداریم.

وی گفت: احکام اصلاحی براساس افزایش ۲۰ درصد سنواتی و ۳۰ درصد متناسب سازی مرحله دوم است. بنابراین در روز چهارشنبه سوم اردیبهشت مابه‌التفاوت افزایش ۲۰ درصد سنواتی و ۳۰ درصد ناشی از اجرای متناسب‌سازی به حساب بازنشستگان واریز خواهد شد.