شناسهٔ خبر: 72414554 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فدراسیون تکواندو | لینک خبر

استقبال گرم از نازنین زهرا ملکی نایب‌ قهرمان المپیک جهانی دانش‌آموزان در فرودگاه خرم‌آباد

با حضور مسئولین استانی از نازنین زهرا ملکی نایب قهرمان المپیک جهانی دانش آموزان استقبال شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی فدراسیون تکواندو و به نقل از هیات تکواندو استان لرستان ،مراسم استقبال از نازنین زهرا ملکی دارنده مدال نقره مسابقات المپیک جهانی دانش‌آموزان در کشور صربستان،روز سه‌شنبه ۲۷ فروردین‌ماه ۱۴۰۴، با حضور پرشور مردم، مسئولان، دانش‌آموزان و جمعی از ورزشکاران رشته‌های مختلف به‌ویژه تکواندوکاران نوجوان، در فرودگاه خرم‌آباد برگزار شد.

این مراسم با حضور مدیر کل اداره ورزش و جوانان استان لرستان،مسئول بسیج ورزشکاران،سرپرست هیات تکواندو استان لرستان،دبیر هیات ،نایب رئیس بانوان و جمعی از مسئولین استانی و لشگری برگزار شد.

حضور چشمگیر تکواندوکاران نوجوان با لباس‌های ورزشی و پرچم‌های ایران، جلوه‌ای خاص به این مراسم بخشید و نشان‌دهنده اتحاد و حمایت جامعه ورزشی لرستان از قهرمانان نوجوان خود بود.

نازنین زهرا ملکی در رقابت‌های المپیک جهانی دانش‌آموزان ۲۰۲۵ که در کشور صربستان برگزار شد، موفق شد با نمایشی قدرتمند، به مقام نایب‌قهرمانی جهان دست یابد و افتخاری بزرگ برای ایران و استان لرستان رقم بزند.

در حاشیه این مراسم، مسئولان ورزشی استان، با تبریک این افتخار ملی، از لزوم توسعه زیرساخت‌های ورزش دانش‌آموزی و حمایت ویژه از قهرمانان نوجوان به‌ ویژه دختران ورزشکار سخن گفتند.