شناسهٔ خبر: 72370123 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

کشف ۵۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در تاکستان

فرمانده انتظامی استان قزوین از کشف ۵۵ هزار لیتر سوخت قاچاق دپو شده در یکی از مجتمع های کشاورزی در اطراف شهرستان تاکستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش بازار، سردار علی ابراهیمی روز چهارشنبه، اظهار کرد: در راستای مقابله با قاچاق سوخت و جلوگیری از هدر رفت سرمایه ملی، ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان در رصد اطلاعاتی خود از دپو سوخت قاچاق در یکی از مجتمع های کشاورزی اطراف شهرستان تاکستان مطلع شدند که بلافاصله پیگیری موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی ادامه داد: ماموران پس از هماهنگی با مقام قضایی به همراه نماینده شرکت توزیع فرآورده های نفتی به مجتمع کشاورزی یاد شده اعزام و در بازرسی به عمل آمده از محل، ۵۵ هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوییل و نفت سفید دپو شده در مخازن سوخت که فاقد هرگونه مجوز از شرکت ملی پخش فرآوردهای نفتی بود را کشف کردند.

فرمانده انتظامی استان قزوین با اشاره به اینکه ۲ متهم در این رابطه توسط پلیس دستگیر و پس از تشکیل پرونده، به مراجع قضایی شهرستان تاکستان معرفی شدند، خاطرنشان کرد: کارشناسان ارزش ریال سوخت قاچاق کشف شده را ۲۶ میلیارد ریال برآورد کردند.