به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمدرضا جعفری پیش از ظهر امروز در اولین آیین اهدای نشان ملی کربلایی کاظم ساروقی اظهار داشت: کربلایی کاظم ساروقی گنجینه پنهانی است که باید برای معرفی هرچه بهتر سیره و نحوه حافظ قرآن شدن این چهره قرآنی بینالمللی تلاش کرد و درخصوص نحوه الگوگیری نسل جوان از این گنجینه ارزشمند برنامه ریزی و اهتمام جدی داشت.
وی افزود: برای تبدیل شدن یک رخداد به جریان باید فرایند جامعی تدوین شود، به همین دلیل پتانسیل و ظرفیت معنوی و تربیتی که در رخداد حافظ شدن کربلایی کاظم ساروقی جود دارد میتواند به یک رویداد و جریان ماندگار برای عامه بشریت تبدیل شود.
دبیر اولین اهدای نشان کربلایی کاظم ساورقی بیان کرد: اندیشمندان دانشگاهی 18 سال جلسات مختلفی برای پرداختن به موضوع کربلایی کاظم ساروقی و حافظ قرآن کریم تشکیل دادند، که در این راستا کنگره کربلایی کاظم ساروقی 18 سال گذشته نیز تشکیل شد و اکنون رویداد اهدای نشان کربلایی کاظم ساروقی زمینهساز تشکیل بنیاد بینالمللی کربلایی کاظم ساروقی است.
جعفری ادامه داد: اقدامات متعددی برای این آیین انجام شده و قرار است این آیین دو سالانه برگزار شود که امروز در سطح ملی برگزار و دو سال آینده در سطح بین المللی انجام میشود، در این راستا جلسات علمی متعددی برای احصای محورهای تخصصی برگزار شد که در نهایت نشان کربلایی کاظم در پنج محور تخصصی حافظ قرآن، هنرمند قرآنی، پژوهشگر قرآنی، معلم قرآنی و خانواده قرآنی اهدا میشود.
وی ادامه داد: هیات داوران بعد از بررسی شاخصها 4 نفر و یک خانواده را برای اهدای نشان ملی کربلایی کاظم ساروقی برگزیدند، دو اثر ارزشمند علمی در قابل کتاب تهیه شده است، آثار هنری ماندگاری به صورت تاریخ نگاری و روایی تدوین شده است، برخی از آثار برای نخستین بار در نمایشگاه بین المللی در قالب بخش مفصل عرضه شد و سبب آشنایی عدهای با شخصیت قرآنی کربلایی کاظم ساروقی شدند.
دبیر اولین اهدای نشان کربلایی کاظم ساورقی با بیان اینکه کربلایی کاظم الگوی عامه مردم است و خداوند قرآن را به ایشان مزد داد، خاطرنشان کرد: فعالیتهای قرآنی باید تداوم داشته باشد که در این راستا باید برای ترویج قرآن یک حرکت ماندگار انجام دهیم.
انتهای پیام/711/
∎