به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه «تاگس اشپیگل»، جنگ روسیه علیه اوکراین ساختار امنیت جهانی را تغییر داده و اهمیت ارتشها را در کشورهای غربی به منصه ظهور رسانده است، در این شرایط در ارتش آلمان از یک طرف مسئله تسلیحات و تجهیزات در ارتش مطرح است، اما از طرف دیگر این نهاد امنیتی با کمبود پرسنل دست و پنجه نرم میکند.
علیرغم تلاشهای فشرده، ارتش آلمان موفق نشده است زنان و مردان بیشتری را برای خدمت در نیروهای مسلح جذب کند.
در جریان بحثها درباره کمبود پرسنل در ارتش آلمان، کارستن بروئر، بازرسکل ارتش آلمان اکنون بهصراحت اعلام کرده است که روی افزایش نیروها، در درجهاول از طریق آموزش نیروهای ذخیره، حساب میکند.
بروئر در گفتگو با روزنامه دیولت گفت که ارتش آلمان به هدف خود یعنی شکلگیری 200000 سرباز فعال پایبند است. او توضیح داد: من همچنین پیشبینی نمیکنم که بازار کار با توجه به تغییرات جمعیتی چیز بیشتری برای ارائه داشته باشد.
ارتش آلمان در زمان حاضر حدود 182000 سرباز دارد، با این حال، بوندسوهر آماده است حدود 100000 سرباز اضافی را بهعنوان نیروهای ذخیره تا پایان دهه آموزش دهد.
بروئر گفت: بر اساس تعهدات ناتو و نقش آلمان بهعنوان یک مرکز لجستیکی برای بسیج نیرو در جناح شرقی، میتوان نیاز به هزاران سرباز و نیروی ذخیره را استدلال کرد.
بهگفته وی با توجه به هدف حدود 200000 سرباز فعال، 260000 سرباز ذخیره مورد نیاز است.
وی همچنین انتظار دارد که 100,000 نیروی ذخیره اضافی از مجموعه 800,000 سرباز سابق که در طول سالها خدمت را ترک کردهاند، به ارتش جذب شوند، این ژنرال آلمانی گفت: یک شکاف 100000نفری باقی مانده است که باید آن را پر کنیم.
وی تأکید کرد: با این حال، این نیروهای ذخیره را نمیتوان «بهراحتی در بازار کار» جذب کرد.
بروئر گفت: به همین دلیل است که ما باید به خدمت سربازی اجباری بههرشکلی که باشد تکیه کنیم.
وی البته هیچ توصیه نظامی به دولت فدرال در مورد اینکه آیا این مستلزم یک تعهد است یا اینکه آیا اقدام داوطلبانه کافی است، نداد.
بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان نیز چندی پیش از اجرایی شدن مجدد طرح خدمت سربازی اجباری در کشورش در سال جاری میلادی برای رفع کمبود پرسنل ارتش خبر داد.
پیستوریوس دراینباره به هفتهنامه اشپیگل گفت: قانون مربوطه تا حد زیادی آماده شده است و میتواند امسال اجرایی شود.
انتهای پیام/+
∎