شناسهٔ خبر: 72309724 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: میراث آریا | لینک خبر

نمایشگاه از ری تا جاودانگی در کاخ گلستان برگزار می‌شود

نمایشگاه از ری تا جاودانگی با نمایش ۱۴ اثر اسنادی و تصاویر از بارگاه حرم عبدالعظیم حسنی (ع) از ۲۵ فروردین ماه جاری به مدت یک هفته در کاخ گلستان برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش میراث‌آریا، نمایشگاه از ری تا جاودانگی که دربرگیرنده آثاری از گنجینه سلطنتی و بخش اسناد این مجموعه جهانی است، در قالب ۱۴ اثر شامل ۴ سند و ۱۰ تصویر در گوشه غربی تخت مرمر کاخ گلستان به نمایش گذاشته می‌شود.

این تصاویر مربوط به دوره قبل و بعد از سلطنت ناصرالدین شاه از بارگاه و گنبد حرم عبدالعظیم حسنی (ع)، خادمین، مراسم زیارت و زوایای مختلف این آستان است.

در این زمینه برگی از اسناد خاطرات روزانه ناصرالدین شاه برای سال ۱۳۱۳ هجری قمری نیز شامل این آثار به نمایش گذاشته خواهد بود، همچنین یکی دیگر از این آثار، برگی از فهرست اسامی موقوفات محمدعلی شاه مربوط به آستان حرم عبدالعظیم حسنی (ع) است.

همچنین این عکس‌ها برای دوره قاجار و ناصری از سوی عکاسانی نظیر عبدالله قاجار و فتحعلی گرفته شده است.

انتهای پیام/