شناسهٔ خبر: 72306778 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

دمای هوای استان بوشهر فردا افزایش قابل ملاحظه‌ای خواهد داشت

بوشهر- کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: دمای هوا در روز دوشنبه افزایش قابل ملاحظه‌ای خواهد داشت اما از روز سه شنبه تا پایان هفته به طور نسبی روند کاهشی خواهد داشت.

صاحب‌خبر -

طلیعه محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد که تا روز پنجشنبه، سواحل و فراساحل استان به تناوب مواج و متلاطم است، همچنین در ساعاتی از وقت امروز و روز دوشنبه با افزایش پوشش ابر، احتمال وقوع بارش‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، بویژه نواحی مرتفع و نیمه شمالی دور از انتظار نیست.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر افزود: طی این مدت با وزش باد، خیزش گردوخاک محلی در مناطق مستعد و احتمال نفوذ گردوغبار فرامنطقه ای به استان و روی دریا، پیش بینی می‌شود.

وی اضافه کرد: دمای هوا نیز در روز دوشنبه افزایش قابل ملاحظه‌ای خواهد داشت اما از روز سه شنبه تا پایان هفته به طور نسبی روند کاهشی خواهد داشت.

وی تصریح کرد: آسمان استان بوشهر در ساعت‌های آینده کمی ابری همراه با غبار محلی، گاهی افزایش ابر، وزش باد، در برخی نقاط همراه با گردوخاک و در بخش‌هایی از نیمه شمالی استان با احتمال بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر بیان کرد: جهت وزش باد امروز غالباً شمال غربی تا شمالی، با سرعت ۱۶ تا ۴۴ گاهی تا ۵۴ کیلومتر در ساعت و از فردا بتدریج جنوب شرقی تا جنوب غربی با سرعت ۱۰ تا ۳۲ گاهی تا ۴۲ کیلومتر در ساعت خواهد بود.

وی بیان کرد: ارتفاع موج دریا امروز ۹۰ تا ۱۵۰ گاهی ۱۸۰ سانتی‌متر و از فردا ۶۰ تا ۱۲۰ گاهی تا ۱۵۰ سانتی متر پیش بینی می‌شود.