شناسهٔ خبر: 72275972 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

دانش آموزان خراسان شمالی عازم المپیاد ریاضی ترکمنستان می‌شوند

بجنورد- مدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: ۳۱دانش آموز خراسان شمالی برای شرکت در المپیاد ریاضی کشور ترکمنستان اردیبهشت ماه به این کشور اعزام می‌شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر علی متقیان ظهر جمعه در نشست هماهنگی اعزام تیم المپیاد ریاضی خراسان شمالی به مسابقات ترکمنستان اظهار کرد: برای تعیین نفرات اعزامی، آزمون‌هایی در سطح مدارس خراسان شمالی برگزار شد و با توجه به چارچوبهای قانونی و شاخص‌های تعیین شده در نهایت ۳۱ دانش‌آموز به ترکمنستان اعزام می‌شوند.

متقیان ادامه داد: المپیاد بین‌المللی ریاضی ترکمنستان، یکم تا هفتم اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد و تیم اعزامی استان خراسان شمالی به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در این رقابت‌ها حضور خواهد یافت.

وی اظهار کرد: اعضای کاروان اعزامی استان در دوره پیشین این المپیاد در فروردین ماه ۱۴۰۳، پس از رقابت با نمایندگانی از ۱۳ کشور دنیا، ۳ مدال برنز را از آن خود کردند.

معاون مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش نیز با بیان اینکه بهره هوشی جامعه ایرانی در جمع برترین‌های جهان است، گفت: تلاش همکارانم در جامعه تعلیم و تربیت و هدایت این دانش آموزان مستعد در مسیر صحیح رشد و بالندگی، منجر به درخشش دانشمندان جوان و توانمند ایرانی در عرصه‌های بین‌المللی شده است.

ابوالفضل کمالی، با اشاره به اینکه مسابقات ریاضی آرکاداغ ترکمنستان فرصت مناسبی برای تجربه افزایی و ارزیابی توانمندیهای دانش آموزان و فرهنگیان خراسان شمالی در رقابت‌هایی با حضور نمایندگان کشورهای منطقه است، افزود: گروه اعزامی از این استان به عنوان نمایندگان جمهوری اسلامی ایران منادی فرهنگ و تاریخ و تمدن کهن این کشور هستند و توان قرار گرفتن در جمع برترین‌های المپیاد ریاضی ترکمنستان را خواهند کرد.