شناسهٔ خبر: 72268227 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

سیره اهل‌بیت(ع) به زبان بین‌المللی برای بشریت معرفی شود

حوزه / حجت‌الاسلام معین به اهمیت معرفی جهانی سیره اهل‌بیت(عل) به زبان‌های بین‌المللی تأکید کرد و گفت: این اقدام گامی ضروری در پاسخگویی به نیازهای معنوی و فرهنگی جوامع مختلف است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، حجت‌الاسلام جواد معین، مدیر روابط ملی و بین‌الملل حوزه علمیه خراسان، در مراسم اختتامیه دوره مقدماتی و افتتاحیه دوره تکمیلی کارگاه‌های پژوهش در تاریخ زندگی و سیره اهل‌بیت(علیهم‌السلام)، امروز پنجشنبه ۲۱ فروردین‌ماه در مدرسه علمیه حضرت خدیجه(س)، به اهمیت پیوند میان حوزه و دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از افتخارات ما در فضای حوزه و دانشگاه این است که این پیوندها را روز به روز بیشتر کنیم، اگر بخواهیم مثال بزنیم، حضرت آقا پیش از انقلاب نیز ارتباط نزدیکی با جوانان و هنرمندان داشتند و این ارتباطات امروز در شکل‌های مختلف ادامه دارد.

وی با تأکید بر جهانی شدن زبان دین، افزود: امروز باید اهل بیت(ع) را به زبان بین‌المللی معرفی کنیم. همانطور که حضرت آقا تأکید کردند، معرفی سیره اهل بیت باید به زبان‌های مختلف برای بشریت انجام شود.

حجت‌الاسلام معین همچنین به نگرانی‌های مقام معظم رهبری درباره فتنه‌های داخلی و تهدیدات مرتبط اشاره کرد و یادآور شد: امام خامنه‌ای نگران تهدیدات داخلی هستند و باید به جهاد تبیین پرداخته و پاسخ‌های منطقی به سوالات نسل امروز ارائه دهیم، اگر پژوهش‌ها و تحقیقات ما در این راستا نباشد، با مشکلات و خطرات جدی مواجه خواهیم شد.

وی با اشاره به اهمیت پژوهش‌های کاربردی در زمینه سیره اهل بیت(ع) و لزوم حمایت از پژوهشگران و تولید آثار فاخر در این حوزه، اظهار کرد: اساتید حاضر باید پروژه‌های پژوهشی این دوره را تحت نظارت خود هدایت کنند تا تأثیر ملی و بین‌المللی داشته باشند.

انتهای پیام. /