شناسهٔ خبر: 72263279 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

آیین افتتاحیه و رونمایی‌ اولین دوره تربیتی مؤمن متعبد انقلابی برگزار شد

حوزه/ آیین افتتاحیه و رونمایی‌ اولین دوره تربیتی مومن متعبد انقلابی با حضور ۷۰ نفر از طلاب نخبه بسیجی خواهر قمی در بیت شریف امام خمینی«ره» برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیین افتتاحیه و رونمایی اولین دوره آموزشی تربیتی مومن متعبد انقلابی با محوریت اندیشه مقام معظم رهبری زیدعزه با اشاره به مقام شامخ امام خمینی رحمه الله به همت سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان قم برگزار گردید.

با رونمایی از این سند و آغاز دوره تربیتی مؤمن متعبد انقلابی، مبانی اعتقادی و ایمانی امام راحل طی یک دوره ۶ ماهه و در ۱۰۶ ساعت به ۷۰ نفر از بانوان فعال در بسیج طلاب خواهر در استان، آموزش داده می‌شود.

حجت الاسلام محمود محمدی شاهرودی مسئول بسیج طلاب و روحانیون کشور گفت: دوره تربیت مؤمن متعبد انقلابی بر مبنای ایمان امام راحل برگرفته از توصیه‌ها و تاکیدات رهبر معظم انقلاب است که با مشارکت نمایندگی ولی فقیه در لشکر عملیاتی ۱۷ امام علی بن ابیطالب (ع) اجرا می‌شود.

مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون کشور افزود: در این دوره از توانمندی و ظرفیت شخصیت‌های برجسته حوزه و علما استفاده می‌شود.

وی اظهار کرد: شرکت کنندگان در این دوره آموزشی، به عنوان مربی و استاد در سایر اقشار بسیج و بخصوص بسیج جامعه زنان به کار گرفته و نقش تربیتیشان برای تربیت ۸ میلیون جوان مومن انقلابی برجسته می‌شود.

انتهای پیام