شناسهٔ خبر: 72257428 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: جهان نیوز | لینک خبر

عراقچی: آتش‌بس در غزه کلید حل بحران‌های منطقه است

وزیر امور خارجه در تماس تلفنی با همتای مصری خود گفت: اقدام جمعی کشورهای منطقه برای توقف فوری جنایات رژیم صهیونیستی و برقراری فوری آتش‌بس در غزه ضروری و کلید حل دیگر بحران‌های منطقه است.

صاحب‌خبر -
به گزارش جهان نیوز به نقل از مهر، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بدر عبدالعاطی وزیر خارجه مصر، چهارشنبه شب در یک تماس تلفنی، در خصوص تحولات منطقه رایزنی و تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان ضرورت اقدام جمعی کشورهای منطقه برای توقف فوری جنایات رژیم صهیونیستی و برقراری فوری آتش‌بس در غزه به‌عنوان کلید حل دیگر بحران‌های منطقه را مورد تاکید قرار داد.

طرفین در این گفتگو، ضمن ابراز نگرانی شدید از افزایش تنش‌ها در منطقه در نتیجه تداوم حملات و اشغالگری رژیم صهیونیستی در غزه، لبنان و سوریه و ادامه حملات به یمن، ضرورت افزایش تحرکات دیپلماتیک برای کاهش تنش و جلوگیری از بروز یک بحران فراگیر در کل منطقه را مورد تاکید قرار دادند.

گفتگوهای غیر مستقیم بین جمهوری اسلامی ایران و آمریکا در مسقط، از دیگر محورهای این گفتگو بود.