سیروس تسلیمی، تهیهکننده سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرگزاری حوزه بیان کرد: سینما در سالی که گذشت همانند چند سال اخیر صرفاً به گیشه خلاصه شده بود. فیلمهایی فرصت دیده شدن پیدا میکردند که به اصطلاح فیلمهای طنز بودند؛ درحالیکه باید از آنها به عنوان کارهایی نام برد که تنها با لودگی در پی جذب مخاطبند.
وی افزود: به دلیل استقبالی که از این دست تولیدات در گیشه صورت میگیرد متاسفانه روند تولید چنین کارهایی دائماً در حال افزایش است. سینمایی که میخواهد عملکرد فرهنگی و ارزشی داشته باشد باید در آن آثار فاخر نیز مشاهده شود البته به شخصه با فیلمهایی که با هدف سرگرمی تولید میشوند مشکلی ندارم اما سخن اینجاست که جذب مخاطب نباید به شکلی نادرست انجام شود.
این تهیهکننده ادامه داد: حمایتی که در اکران و ساخت فیلمهای به اصطلاح طنز صورت میگیرد تاثیرات مخربش تنها شامل حال سینما نمیشود؛ بلکه تاثیرات مخرب آن جامعه را هم در بر میگیرد. مخاطب به ویژه خانوادهها، وقتی بیننده کارهای بیکیفیت میشوند به نوعی ناخودآگاه از آن تاثیر هم میگیرند و همین امر میتواند روی فرهنگ عمومی جامعه تاثیرات مخرب داشته باشد.
این سینماگر ادامه داد: دهههای پیش سینما در کشورمان، صرفاً وسیلهای برای سرگرمی نبود بلکه به واقع این رسانه، یک ابزار فرهنگی محسوب میشد؛ برای همین هم بسیاری از تولیدات آن دوران جز آثار ماندگار سینمای کشورمان محسوب میشوند. این اتفاق هم اکنون نیز میتواند رخ دهد بهشرطیکه حمایت از تولیدات فرهنگی در دستور کار مدیران قرار گیرد.
تسلیمی تاکید کرد: برای ارتقاء کیفی سینما در سال جاری، دو پیشنهاد دارم. ابتدا اینکه از فیلمهایی که دغدغه فرهنگ این سرزمین را دارند، حمایت جدیتری در اکران به عمل آید؛ همچنین با تبلیغات مناسب تولیدات مربوطه به درستی به مخاطبان سینما معرفی شده تا گرایش برای تماشای این قبیل آثار بیشتر شود. نکته دوم اینکه سینما باید روی داستان و فیلمنامه توجه جدیتری به عمل آورد و تلاش کند با قصههای تاثیرگذار سبک زندگی مردم را به سمت مطلوب هدایت کند.
انتهای پیام