شناسهٔ خبر: 72236193 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

روزانه ۵۰۰ تن کود وارد مازندران می‌شود

مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران گفت: در یک اقدام هماهنگ و با حمایت مستقیم استاندار، ۷۳۳ تن کود در استان توزیع شد و روزانه تا رفع نیاز کود وارد استان می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری بابک مومنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، از توزیع 733 تن کود در تاریخ 19 فروردین خبر داد و اظهار داشت: با هماهنگی و حمایت بی‌وقفه استاندار و همکاری مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور، روزانه 500 تن کود به استان وارد می‌شود و هیچ مشکلی در تأمین نیاز کشاورزان وجود ندارد.

وی با اشاره به رشد قابل توجه توزیع کود نسبت به سال گذشته، خاطرنشان کرد: روند توزیع کود در مقایسه با فروردین سال گذشته بیش از 40 درصد افزایش یافته که نشان‌دهنده برنامه‌ریزی دقیق و اجرای بهینه طرح‌های حمایتی است.  

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تأکید بر ادامه این روند گفت:  با تداوم این اقدامات، طی هفته های پیش رو تمامی نیازهای کودی کشاورزان استان به‌طور کامل پوشش داده خواهد شد.

انتهای پیام/