به قولی، احمد منصور، خبرنگار روزنامه «فلسطین الیوم» که زنده زنده در این ماجرا در آتش میسوزد «نمیتوانست صحنهای بهتر از این را به دنیای یخزده و از تکرر جنایات بیحس شده، مخابره کند».
بامداد دوشنبه بود که جنگندههای اسرائیلی علاوه بر به شهادت رساندن 9 فلسطینی که 6 تن از آنها زن و کودک بودند، 28 نفر فلسطینی دیگر را نیز به خاک و خون کشیدند و علاوه بر آن در جنایتی برنامهریزی شده، چادر خبرنگاران در نزدیکی بیمارستان ناصر در خانیونس در جنوب نوار غزه را هدف بمباران قرار دادند.
هر چند شهادت چهره معروف رسانهای، حلمی الفقعاوی در این ماجرا و جراحت عمیق ناشی از سوختگی 6 تن دیگر که در این خیمه حضور داشتند، شمار خبرنگاران شهید از هفتم اکتبر تاکنون را به 210 تن رساند، اما انتشار لحظات زنده زنده سوختن خبرنگاران که در چنگال آتش ناشی از بمباران گرفتار شده بودند، بهشدت فضای افکار عمومی جهانی را متأثر از جنایت جدید صهیونیستها کرد.
در واکنش به این جنایت، مرکز «صَدا سوشال» (Sada Social) که از
سپتامبر ۲۰۱۷ به نظارت و مستندسازی نقضهای دیجیتالی علیه محتوای فلسطینی مشغول است، این حمله مرگبار را در امتداد تحریک دیجیتالی سیستماتیک در اسرائیل علیه روزنامهنگاران فلسطینی میداند بهطوریکه در سکوهای دیجیتال صهیونیستها، فراخوانهایی صریح برای هدف قرار دادن خبرنگاران به عنوان «تروریست» و «اهداف مشروع» دیده میشود. این مسئله با همین ادبیات توسط ارتش اسرائیل هم تکرار شد و این رژیم در واکنش به فراگیر شدن تصاویر جنایت خود دیروز اعلام کرد: «ارتش، شب گذشته حسن اصلیح را به دلیل همکاری با سازمان حماس در پوشش روزنامهنگار و صاحب یک شرکت رسانهای، در منطقه خانیونس هدف قرار داد».
خبرنگار: محسن فاطمی نژاد