شناسهٔ خبر: 72210122 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

حمایت از سرمایه گذاری در حوزه طبیعی و گردشگری استان بوشهر

بوشهر- استاندار بوشهر گفت: در حوزه طبیعی و گردشگری، زمینه مناسبی در استان بوشهر برای سرمایه‌گذاری وجود دارد که باید برای تحقق عملی شعار سال با برخورداری بیشتر از بخش خصوصی گام برداریم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، ارسلان زارع در نشست با معاون وزیر و رئیس سازمان منابع طبیعی کشور اظهار کرد: استان بوشهر از ظرفیت‌های ارزشمندی در حوزه منابع طبیعی برخوردار است که حفظ و نگهداری این میراث گرانبها و تحویل به نسل آینده، وظیفه همه مردم و مسئولان است.

وی با اشاره به شعار سال جدید افزود: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نامگذاری شده و در حوزه طبیعی و گردشگری، زمینه مناسبی در استان بوشهر برای سرمایه‌گذاری وجود دارد که باید برای تحقق عملی شعار سال با برخورداری بیشتر از بخش خصوصی گام برداریم.

استاندار بوشهر تصریح کرد: افزایش امکانات و تجهیزات برای حراست از منابع طبیعی استان مورد توجه و تاکید قرار دارد.

وی خاطر نشان کرد: در راستای اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت طی چهار سال در کشور، استان بوشهر نیز متعهد به کاشت ۱۲ میلیون نهال طی چهار سال است.

زارع یادآور شد: در ۲ سال نخست، تاکنون بیش از ۶ میلیون اصله نهال تولید و کاشت شده و امسال نیز اقدامات خوبی در این راستا انجام می‌شود.