شناسهٔ خبر: 72196923 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: سلام نو | لینک خبر

فوری، این ۲۱ استان کشور به حالت آماده‌باش درآمدند! + جزییات

نیروهای امدادی و عملیاتی سازمان امداد و نجات هلال احمر در ۲۱ استان در حالت آماده باش قرار گرفتند.

صاحب‌خبر -

به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا، معاون عملیات سازمان امداد و نجات با اشاره به هشدار سازمان هواشناسی درباره فعالیت سامانه بارشی و احتمال رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید در ۲۱ استان، از آماده باش کامل نیروهای امدادی و عملیاتی این سازمان خبر داد.

محمدحسین کبادی در تشریح این خبر افزود: طبق اعلام سازمان هواشناسی این سامانه بارشی که از امروز (یکشنبه) آغاز شده و تا روز سه شنبه ادامه خواهد داشت، استان‌های متعددی را تحت تاثیر قرار داده و احتمال وقوع حوادث جوی را افزایش می‌دهد.

وی با تاکید بر لزوم هوشیاری هموطنان و آمادگی کامل تیم‌های امدادی بیان داشت: بر اساس پیش‌بینی‌ها، امروز استان‌های چهارمحال و بختیاری، شمال و شرق خوزستان، جنوب لرستان، اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، شمال فارس، شمال غرب یزد، ارتفاعات سمنان و شمال خراسان رضوی شاهد این شرایط جوی خواهند بود.

کبادی افزود: روز دوشنبه نیز گستره این سامانه افزایش یافته و استان‌های کرمانشاه، ایلام، لرستان، همدان، مرکزی، اصفهان، شمال و شرق خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شمال فارس، یزد، غرب قم، نیمه شمالی خراسان رضوی، خراسان شمالی، ارتفاعات استان‌های سمنان، البرز، تهران و مازندران و شمال استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی را نیز در بر خواهد گرفت.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اظهار داشت: تیم‌های امدادی و عملیاتی جمعیت هلال احمر، متشکل از امدادگران و نجاتگران با تجهیزات تخصصی امداد و نجات و ناوگان لجستیکی در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند و تمامی تدابیر لازم برای امدادرسانی سریع و موثر به متاثرین احتمالی اتخاذ شده است.

کبادی خاطرنشان کرد: از هموطنان عزیز تقاضا داریم ضمن رعایت نکات ایمنی و توجه به هشدارهای هواشناسی، از تردد غیرضروری در مناطق پرخطر خودداری کنند، و شماره تلفن ۱۱۲ ندای امدادونجات هلال احمر به صورت شبانه‌روزی پاسخگوی هموطنان خواهد بود.