شناسهٔ خبر: 72193567 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

انتخاب مجدد «اوزگور اوزل» برای ریاست بزرگترین حزب اپوزیسیون ترکیه

صاحب‌خبر -

شفقنا- حزب جمهوری‌خواه خلق ترکیه که بزرگترین حزب اپوزیسیون این کشور است، امروز در کنفرانسی استثنایی، اوزگور اوزل را مجددا به عنوان رئیس این حزب تعیین کرد.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، به نقل از النشرة، حزب اپوزیسیون اصلی جمهوری‌خواه خلق ترکیه امروز (یکشنبه) کنفرانس استثنایی را در آنکارا برگزار کرد.

در جریان این کنفرانس، اوزگور اوزل، رئیس حزب جمهوری‌خواه خلق مجدداً برای ریاست این حزب انتخاب شد.

این انتخاب بعد از گذشت ۱۰ روز از اعتراضات در ترکیه به دلیل بازداشت اکرم امام اوغلو، شهردار استانبول و یکی از شخصیت‌های اصلی این حزب صورت گرفت.

اوزگور اوزل در پی بازداشت اکرم امام اوغلو عنوان داشت: «من از ده‌ها هزار، صدها هزار و میلیون‌ها نفر دعوت می‌کنم تا به صورت مسالمت‌آمیز تظاهرات کنند، واکنش دموکراتیک خود را ابراز کنند و از حقوق قانونی خود استفاده کنند.»

اوزگور اوزل همچنین خطاب به رئیس‌جمهور ترکیه، رجب طیب اردوغان گفت که خیابان حق معترضان است و آنها بدون خشونت حقشان را خواهند گرفت.

شهردار استانبول، اکرم امام‌اوغلو سحرگاه چهارشنبه طی یورشی به منزلش به اتهام ارتباط با فساد و تروریسم دستگیر شد.

این دستگیری تنها چند روز پیش از نامزدی مورد انتظار او به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری از سوی حزب جمهوری‌خواه خلق (CHP) رخ داد.

هواداران امام‌اوغلو و حزب جمهوری‌خواه خلق این دستگیری را تلاشی با انگیزه سیاسی برای حذف رقیب سرسخت رجب طیب اردوغان می‌دانند که بیش از دو دهه بر این کشور حکومت کرده است.

آنها معتقدند این اقدام برای تضعیف اپوزیسیون و جلوگیری از حضور یک نامزد محبوب در انتخابات طراحی شده است.

متن خبر در النشرة