شناسهٔ خبر: 72171241 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

یک میلیون مسافران نوروزی به سیستان و بلوچستان رفتند

دبیر ستاد هماهنگی خدمات سفر نوروز سیستان و بلوچستان از رشد ۲۶ درصدی ورود مسافران نوروزی به استان در نوروز ۱۴۰۴ نسبت به نوروز ۱۴۰۳ خبر داد.

صاحب‌خبر -

محمدهادی طهرانی مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان با اشاره به اینکه ستاد خدمات سفر استان همزمان با سراسر کشور از 23 اسفندماه 1403 آغاز شد، اظهار داشت: از این تاریخ تا 15 فروردین‌ماه 1404، تعداد کل مسافر ورودی به استان یک میلیون و 12 هزار و 749 نفر بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 26 درصد افزایش یافته است.

دبیر ستاد هماهنگی خدمات سفر نوروز استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: تعداد 445 هزار و 665 نفر از این مسافران توسط ناوگان عمومی جاده‌ای، ریلی و هوایی و 567 هزار و 84 نفر نیز با وسیله نقلیه شخصی به سیستان و بلوچستان سفر کرده‌اند.

وی افزود: میزان کل اقامت در استان 814 هزار 951 نفر به ثبت رسیده که از این تعداد 132 هزار و 245 نفر در اقامتگاه‌های رسمی و تعداد 682 هزار و 706 نفر در اقامتگاه‌های غیررسمی و اضطراری اسکان داشته‌اند که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد 457 درصدی اقامت را ثبت کرده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان اضافه کرد: تعداد کل بازدید از جاذبه‌های گردشگری مختلف اعم از تاریخی، فرهنگی و طبیعی سیستان و بلوچستان تا این تاریخ 2 میلیون و 620 هزار و 753 نفربازدید بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 2.5 برابر افزایش بازدید از جاذبه‌ها را شاهد هستیم.

طهرانی مقدم تصریح کرد: بر اساس اعلام کمیته حمل و نقل ستاد خدمات سفر تعداد کل تردد در استان با افزایش 29 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل بوده که تعداد 5 میلیون و 758 هزار و 187 به ثبت رسیده است.

وی افزود: در سطح استان 290 غرفه عرضه صنایع دستی در بازارچه‌های دائم و موقت نوروزی فعالیت داشتند که میزان فروش صنایع دستی در این بازارچه‌ها مبلغ بیش از 5.5 میلیارد تومان بوده که نسبت مشابه سال قبل حدود 3.5 برابر افزایش فروش داشته که شهر‌های چابهار، سراوان، زاهدان و کنارک بیشترین میزان فروش را داشته‌اند.

انتهای پیام/