شناسهٔ خبر: 72154283 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: سلام نو | لینک خبر

گام‌های عملی برای کاهش بروکراسی

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از تدوین یک برنامه اصلاحی ویژه‌ای برای کاهش بروکراسی در حوزه تولید خبر داد که به زودی اجرایی می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش سلام نو به نقل از پایگاه اطلاع رسای دولت، علاءالدین رفیع‌زاده؛ معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، از بازدید از شهرک صنعتی «بیجین» در نزدیکی شهر تهران و تدوین یک برنامه اصلاحی ویژه‌ای برای کاهش بروکراسی در این حوزه خبر داده است که به زودی اجرایی می‌شود.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور تاکید کرد: «این اقدام می‌تواند در سالی که مزین به شعار *سرمایه گذاری برای تولید* است، نویدبخش کاهش و تسهیل فرآیندهای کسب‌وکار برای تقویت تولید داخلی باشد.»

رفیع‌زاده افزود: «این گام مثبت نشان‌دهنده توجه دولت چهاردهم به دغدغه‌های بخش خصوصی و عزم جدی برای بهبود فضای اقتصادی است.»

انتهای پیام/