شناسهٔ خبر: 72132771 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

تعریف فیلم انقلابی از نگاه یک کارگردان سینما و تلویزیون

حوزه/ یک کارگردان سینما و تلویزیون گفت: منظور از فیلم انقلابی تنها به آثاری خلاصه نمی‌شود که در آنها به انقلاب یا دفاع مقدس نظر شده باشد بلکه هر فیلمی که بتواند به دغدغه مردم توجه کرده و اعتلای فرهنگ عمومی را مد نظر قرار داشته باشد یک فیلم انقلابی است

صاحب‌خبر -

انسیه شاه‌حسینی، کارگردان سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرگزاری حوزه بیان کرد: برای اینکه بتوان ارزیابی دقیقی از سینمای سال گذشته داشت باید تمام آثار را دید تا قضاوتی که صورت می‌گیرد منصفانه و دقیق باشد؛ به شخصه بیننده تمام تولیدات سینمای کشورمان در سال گذشته نبوده، برای همین تنها اظهار نظر شخصی خودم را بیان می‌کنم. سینما نه تنها در سال گذشته بلکه در سال‌های قبل نیز تنها به گیشه نظر داشته است و فیلم‌هایی که فروش را به هر طریق مدنظر داشتند مورد اقبال قرار می‌گرفتند.

وی افزود: ما اگر مقیاسمان برای ارزیابی سینما در سال گذشته فیلم‌های جشنواره فجر باشد باید بگویم احساسم بر این است که تفکر در حال رسوخ به سینمای ایران است؛ این امر اتفاق بسیار خوب و امیدوار کننده است که ما را به آینده هنر هفتم در کشورمان امیدوار می‌کند. البته اخیرا صحبت‌هایی با برخی مسئولان سینمایی داشتم و از سخنان آنها این امید شکل می‌گیرد که سینما در سال جاری شاهد اتفاقات خوبی باشد.

این فیلمساز بیان کرد: برای اینکه سینما به جایگاه مطلوبی به لحاظ ساختار و معنا برسد تنها همت مدیران نیاز نیست بلکه نیاز است تا سینماگران نیز در کارهایشان تعهد لازم را داشته باشند؛ حتی می‌توان در این میان برای مخاطبان و مردم نیز نقش قائل شد زیرا اگر مخاطب از فیلم‌هایی که در آنها پیام‌های ارزشمند مورد توجه قرار گرفته حمایت کند مطمئناً روند کمی و کیفی تولیداتی با مفاهیم ارزشمند دینی و انقلابی افزایش پیدا خواهد کرد.

وی در پاسخ به این سوال که متر و اندازه برای یک فیلم انقلابی چیست؟ گفت: منظور از فیلم انقلابی تنها به آثاری خلاصه نمی‌شود که در آنها به انقلاب یا دفاع مقدس نظر شده باشد بلکه هر فیلمی که بتواند به دغدغه مردم توجه کرده و اعتلای فرهنگ عمومی را مد نظر قرار داشته باشد یک فیلم انقلابی است؛ فیلم انقلابی اثری است که وقتی مخاطب از سالن نمایش بیرون می‌آید نسبت به همشهری و هم وطن خود دغدغه داشته باشد و درد مردم را مال خود دانسته و نسبت به مسائل کشورش متعهد باشد.

شاه حسینی در انتهای سخن تاکید کرد: دنیا سینمای ایران را با احترام می‌نگرد زیرا در آن اخلاقیات جایگاهی ویژه دارد و نباید بگذاریم این تصور از بین رود؛ برای همین سیاستگذاری‌های دولتی باید به گونه‌ای باشد که فیلم‌هایی که در آنها پیام‌های اخلاقی مدنظر است حمایت شده تا اشتیاق برای تولید در این رابطه بیشتر شود به ویژه در بحث اکران باید حمایت‌ها شکلی جدی داشته باشد.

انتهای پیام